KAKO DOBITI LJUBAV KOJU ŽELITE-Vodič za parove Prikaži uvećano

KAKO DOBITI LJUBAV KOJU ŽELITE-Vodič za parove

dr. Harville Hendrix, dr. Helen LaKelly Hunt

Mozaik knjiga

9789531430319

Novi proizvod

Izvorno objavljena 1988. godine, knjiga Kako dobiti ljubav koju želite pomogla je mnogim parovima da svoju vezu učvrste u skladnu zajednicu punu međusobne potpore i ljubavi. Doktor Harville Hendrix podijelio je u ovoj knjizi s vama svoje znanje o psihologiji ljubavi, znanje koje je stekao u više od 30 godina koliko je radio kao obiteljski terapeut. 

Više detalja

Ovaj proizvod je rasprodan

33,90 KM .

Podaci

Autor dr. Harville Hendrix, dr. Helen LaKelly Hunt
Izdavač Mozaik knjiga
Godina 2021
Uvez meki
Broj stranica 410
ISBN 9789531430319
Jezik Hrvatski

Više informacija

Izvorno objavljena 1988. godine, knjiga Kako dobiti ljubav koju želite pomogla je mnogim parovima da svoju vezu učvrste u skladnu zajednicu punu međusobne potpore i ljubavi. Doktor Harville Hendrix podijelio je u ovoj knjizi s vama svoje znanje o psihologiji ljubavi, znanje koje je stekao u više od 30 godina koliko je radio kao obiteljski terapeut. Sudbina mnogih veza je: privlačnost, romantična ljubav a zatim svađe i sukobi.

Doktor Harvile Hendrix u ovoj nam knjizi objašnjava prokušanu metodu ponovnog oživljavanja romantične ljubavi: to obnavlja duh zajedništva i daje poticaj za rješavanje skrivenih problema. Pokazuje nam kako možemo sukobe i kritiziranje, naučene u djetinjstvu, zamijeniti iscjeljujućim procesom uzajamnog rasta i potpore. Uči nas kako zatomljeno nezadovoljstvo možemo preobraziti u suosjećanje i razumijevanje. Ona je putokaz svima koji traže put do prisnosti i odanog prijateljstva, pružajući im najbolje savjete kako da izliječe jedno drugo i zajedno postanu cjeloviti.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: