NEĆETE PRONAĆI MIR DOK NE POSTANETE ZAHVALNI Prikaži uvećano

NEĆETE PRONAĆI MIR DOK NE POSTANETE ZAHVALNI

Slavica Squire

Mozaik knjiga

9789531429153

Novi proizvod

U današnjem načinu života prevladava preopterećenost, uznemirenost i stres koji ljudima kvare život i poništavaju sva njihova postignuća pa se postavlja pitanje kako izići iz tog začaranog kruga?

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

30,90 KM .

Podaci

Autor Slavica Squire
Izdavač Mozaik knjiga
Godina 2021
Uvez meki
Broj stranica 168
Format 15 x 21 cm
ISBN 9789531429153
Jezik Hrvatski

Više informacija

U današnjem načinu života prevladava preopterećenost, uznemirenost i stres koji ljudima kvare život i poništavaju sva njihova postignuća pa se postavlja pitanje kako izići iz tog začaranog kruga? Kako naći svoj duševni mir, a ipak biti uspješan i sretan? Izgleda kao da je duševni mir nešto što se može naći samo u visokim planinama Tibeta ili u odricanju od današnjih tekovina civilizacije, ali nije tako. Ova knjiga bit će vam vodič koji će vam pomoći da iskoristite najnovija znanstvena dostignuća i da nađete svoj mir, dok krupnim koracima gradite svoj uspjeh i sreću.

Podaren nam je život, ni dobar ni loš, jednostavno život, i što mi od njega napravimo ovisi samo o nama, jer sreća i uspjeh nisu Božji dar, već su plod unutrašnjeg stava.

Slavica Squire svojim knjigama, izvanrednim edukacijama i životom inspirira ljude da iskoriste metode suvremene primijenjene psihologije kako bi kreirali posao i život koji će voljeti i gdje će iskoristiti svoj puni potencijal i ostvariti svoje snove.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: