PROIZVODNJA KORJENASTOG POVRĆA Prikaži uvećano

PROIZVODNJA KORJENASTOG POVRĆA

prof. dr. sc. Nada Parađiković, mr. sc. Milorad Šubić

Gospodarski list d.d.

9789536824366

Novi proizvod

Novi priručnik iz biblioteke Hrvatsko povrće dati će sve odgovore i savjete vezane uz uzgoj korjenastog povrća u RH poput mrkve, celera, peršina, pastrnjaka, hrena, cikle te rotkvice i rotkve. U novom priručniku prenesene su najnovije spoznaje u uzgoju navedenih kultura, agrotehnika proizvodnje, brojne bolesti, štetnici te najčešći korovi i njihovo suzbijanje.

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

17,50 KM .

Podaci

Autor prof. dr. sc. Nada Parađiković, mr. sc. Milorad Šubić
Izdavač Gospodarski list
Godina 2018
Uvez meki
Broj stranica 80
Format 16,50 X 20
ISBN 9789536824366
Jezik Hrvatski

Više informacija

Novi priručnik o korjenastom povrću sadrži brojne savjete vezane uz proizvodnju te brojne agroekološke i agrotehničke uvjete uzgoja. Priručnik je značajan i zbog praktičnih savjeta vezanih uz gnojidbu, sortiment, sadnju itd. Bolesti i štetnici korjenastog povrća mogu smanjiti prinose i kvalitetu finalnog proizvoda, pa će se uz opis simptoma i načina suzbijanja najčešćih bolesti i štetnika korisnici ovog priručnika moći pravovremeno pripremiti i pravilno reagirati kako bi sprječili i/ili smanjili štete uz pravilnu primjenu pesticida, ali i mehaničkih te bioloških metoda suzbijanja. U priručniku se naglašava važnost plodosmjene, odabira certificiranog sjemenskog materijala, spominje se značaj, hranidbena i zdravstvena vrijednost opisanih kultura te morfološka svojstva pojedinih dijelova biljaka. Priručnik koji je namijenjen svim proizvođačima, hobistima, ali i znanstvenoj zajednici, osigurat će kvalitetnu proizvodnju korjenastog povrća.

Također pogledajte

16 drugih knjiga iz iste kategorije: