PROIZVODNJA RAJČICE, PAPRIKE I PATLIDŽANA Prikaži uvećano

PROIZVODNJA RAJČICE, PAPRIKE I PATLIDŽANA

Gospodarski list d.d.

9789536824328

Novi proizvod

Proizvodnja povrća u Hrvatskoj značajna je poljoprivredna djelatnost, ali ukupna proizvodnja nedostatna je za hrvatske potrebe. Proizvodnja povrća zahtjeva određena znanja i vještine, a proizvođačima se zasigurno često nameće pitanje kako proizvesti vrhunsko povrće? U tome će im pomoći ovaj sistematizirani praktični priručnik čiji su autori priznati vrhunski stručnjaci.

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

17,50 KM .

Podaci

Izdavač Gospodarski list
Godina 2016
Uvez meki
Broj stranica 96
Format 16,50 X 20
ISBN 9789536824328
Jezik Hrvatski

Više informacija

Prvi priručnik iz biblioteke Hrvatsko povrće, u kojem je posebno obrađeno plodovito povrće iz porodice Solanaceae (rajčica, paprika i patlidžan) proizvođačima će odgovoriti na brojna pitanja i osigurati da pravovremeno, sustavno i stručno pristupe svojoj proizvodnji, te na vrijeme poduzmu potrebne korake kako bi uzgojili kvalitetno povrće. Priručnik je po svojoj namjeni prilagođen svima; malim, srednjim, ali i velikim proizvođačima koji proizvode na otvorenom i u zaštićenim prostorima. U priručniku je opisana tehnologija proizvodnje navedenih kultura, te zaštita od bolesti, štetnih organizama i najpoznatijih korova.

16 drugih knjiga iz iste kategorije: