EKO-POVRTLAR Prikaži uvećano

EKO-POVRTLAR

Jean-Martin Fortier

Planetopija d.o.o.

9789532573916

Novi proizvod

Fortierov je pristup u pravom smislu low-tech, a donosi visoke prinose. Tajne svog uspjeha objašnjava u ovom praktičnom priručniku nudeći detaljne odgovore na pitanja:
Kako pomoću biološki intenzivnog uzgoja sa zanemarivim ulaganjima razviti malo profitabilno poljoprivredno gospodarstvo?

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

42,80 KM .

Podaci

Autor Jean-Martin Fortier
Izdavač Planetopija d.o.o.
Godina 2018
Uvez meki
Broj stranica 220
Format 21,5x21,5 cm
ISBN 978-953-257-391-6
Jezik Hrvatski

Više informacija

Lokalna, ekološka poljoprivreda sve je popularnija, a vjeruje se i da je upravo ona rješenje problema koji su nastali kao posljedica negativnih industrijskih trendova u svijetu koji nanose sve veću nepopravljivu štetu. Kao odgovor na taj trend, sve je više mladih poduzetnika koji svojim nadahnjujućim idejama pokazuju kako osnovati uspješno malo gospodarstvo usmjereno na prodaju. Jean-Martin Fortier vodeći je kreativac i inovator na tom polju – zajedno sa suprugom na manje od 8 000 m2 već deset godina dokazuje da je moguće dobro živjeti od poljoprivrede malih razmjera te da i zajednica može uživati u blagodatima takvog pristupa. Dvjestotinjak obitelji koje hrani održivim načinima te stalna prisutnost na zelenim tržnicama živi su dokaz tog uspjeha. 


Fortierov je pristup u pravom smislu low-tech, a donosi visoke prinose. Tajne svog uspjeha objašnjava u ovom praktičnom priručniku nudeći detaljne odgovore na pitanja:
Kako pomoću biološki intenzivnog uzgoja sa zanemarivim ulaganjima razviti malo profitabilno poljoprivredno gospodarstvo?
Kako obrađivati zemlju bez traktora i uz minimalno korištenje fosilnih goriva, a pomoću najboljih ručnih alata, odgovarajuće mehanizacije i uz minimalnu obradu tla?
Kako sustavno uzgajati raznovrsno povrće i uspješno se nositi s korovom i nametnicima, te posljedično postizati visoke prinose i dobre prodajne cijene?

4 drugih knjiga iz iste kategorije: