ANA I GOSPODIN STRAHOJED Prikaži uvećano

ANA I GOSPODIN STRAHOJED

Tihana Lipovec Fraculj

EVENIO

9789538008429

Novi proizvod

Priča "Ana i gospodin Strahojed" dio je serije slikovnica o razvoju socioemocionalnih kompetencija kod djece, odnosno o vjerovanju u sebe, u svoje sposobnosti, vrijednosti i znanja. Kroz iskustvo malene Ane djeca će naučiti kako prevladati strahove i realno prosuditi što su sposobna učiniti te kako se osnažiti za djelovanje i aktivno ostvarivanje onoga što žele.

Više detalja

Ovaj proizvod je rasprodan

27,70 KM .

Podaci

Autor Tihana Lipovec Fraculj i Jelena Brezovec
Izdavač EVENIO
Godina 2019
Uvez tvrdi
Broj stranica 32
Format 22.0 × 25.0 cm
ISBN 9789538008429
Jezik Hrvatski

Više informacija

Priča Ana i gospodin Strahojed dio je serije slikovnica o razvoju socioemocionalnih kompetencija kod djece.

To je priča o samopouzdanju, odnosno o vjerovanju u sebe, u svoje sposobnosti, vrijednosti i znanja. Kroz iskustvo malene Ane djeca će naučiti kako prevladati strahove i realno prosuditi što su sposobna učiniti te kako se osnažiti za djelovanje i aktivno ostvarivanje onoga što žele.

Samopouzdanje je vjerovanje da možemo uspješno izaći na kraj s izazovima u životu. Ako vjerujemo da možemo nešto učiniti, veća je vjerojatnost da ćemo doista biti uspješni, manje će nas biti strah, lakše ćemo se suočavati s problemima.

Samopouzdanje je vještina ili kompetencija koja se cijeloga života vježba i uči. Cilj je odgojiti dijete koje se ne boji izazova, novih stvari i promjena te u ima vjere da u sebi posjeduje sve što je potrebno da ostvari svoj cilj.

Djetetu treba davati zadatke koji su nešto iznad njegovih trenutnih sposobnosti, kako bi moralo uložiti trud u njihovo rješavanje. U razvoju samopouzdanja ključna je ljubav te prihvaćanje djeteta sa svim njegovim vrlinama i manama.

Također pogledajte

30 drugih knjiga iz iste kategorije: