1-2-3 USPJEH - Učinkovita disciplina za djecu od 2 do 12 godina Prikaži uvećano

1-2-3 USPJEH - Učinkovita disciplina za djecu od 2 do 12 godina

Thomas W. Phelan

OSTVARENJE d.o.o.

9789536827374

Novi proizvod

Biti roditelj nije lako. Željeli biste da vas djeca slušaju i da možete uživati u njima. Željeli biste ih podići u sretne i sposobne mlade ljude, ali ne raspolažete s dovoljno slobodnog vremena da biste čitali priručnike o disciplini i roditeljstvu. I nisu vam potrebni savjeti o tome kako da postanete svetac, genij ili profesionalni psiholog...

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

45,30 KM .

Podaci

Autor Thomas W. Phelan
Izdavač Ostvarenje d.o.o.
Godina 2005
Uvez meki
Broj stranica 211
ISBN 953-6827-37-9
Jezik Hrvatski

Više informacija

Biti roditelj nije lako. Željeli biste da vas djeca slušaju i da možete uživati u njima. Željeli biste ih podići u sretne i sposobne mlade ljude, ali ne raspolažete s dovoljno slobodnog vremena da biste čitali priručnike o disciplini i roditeljstvu. I nisu vam potrebni savjeti o tome kako da postanete svetac, genij ili profesionalni psiholog.

Ovo treće izdanje izuzetno popularnog programa 1-2-3 Uspjehtešku zadaću uspostavljanja discipline obrađuje s humorom, oštroumnošću i dokazanim iskustvom.

Dr. Phelan pojednostavljuje roditeljski posao pomoću tri jasna koraka:

Korak I: Kontroliranje neposlušnosti: naučite zadivljujuće jednostavnu tehniku koja djecu navodi da PRESTANU činiti ono što vi ne želite da čine (cmizdrenje, svađanje, ispadi, suparništvo među braćom i tako dalje).

Korak II: Poticanje dobrog ponašanja: naučite nekoliko djelotvornih metoda kojima ćete potaknuti djecu da POČNU činiti ono što mislite da trebaju (pospremati sobu, pospremati iza sebe, otići na spavanje, pisati zadaću i tako dalje).

Korak 3: Jačanje međusobne povezanosti: naučite četiri snažne tehnike koje jačaju povezanost između vas i vašeg djeteta.

U 1-2-3 Uspjeh naučit ćete i kako pobijediti šest načina iskušavanja i manipulacije, kako postupiti pri neposlušnosti u javnosti i kako izbjeći pričaj-uvjeravaj-svađaj se-viči-udari sindrom. Naučit ćete i to da tišina može govoriti više od riječi.

Pročitajte ovu knjigu danas i već sutra ćete ponovno dobiti glavnu riječ u svojoj kući! „Izvrstan, primjenjiv i pouzdan izvor za roditelje i edukatore.“ Irene Wood, American Library Association, Booklist 

30 drugih knjiga iz iste kategorije: