RAZLIČITI MOZGOVI, RAZLIČITI UČENICI - KAKO DOPRIJETI DO ONIH DO KOJIH SE TEŠKO DOPIRE Prikaži uvećano

RAZLIČITI MOZGOVI, RAZLIČITI UČENICI - KAKO DOPRIJETI DO ONIH DO KOJIH SE TEŠKO DOPIRE

Eric Jensen

EDUCA d.o.o.

9789536101597

Novi proizvod

Oko 40% svih učenika ima neku vrstu teškoća u učenju. Ova knjiga donosi rezultate najnovijih istraživanja mozga povezane sa strategijama koje vam pomažu identificirati i nositi se sa najčešćim teškoćama u učenju koje se pojavljuju u današnjoj školi. Autor opisuje ključne činitelje koji priječe učenike u postizanju uspjeha...

Više detalja

Ovaj proizvod je rasprodan

63,10 KM .

Podaci

Autor Eric Jensen
Izdavač EDUCA d.o.o.
Godina 2003
Uvez meki
Broj stranica 171
ISBN 953610159-9
Jezik Francuski

Više informacija

Oko 40% svih učenika ima neku vrstu teškoća u učenju. Ova knjiga donosi rezultate najnovijih istraživanja mozga povezane sa strategijama koje vam pomažu identificirati i nositi se sa najčešćim teškoćama u učenju koje se pojavljuju u današnjoj školi. Autor opisuje ključne činitelje koji priječe učenike u postizanju uspjeha. U knjizi su opisani učenici sa sljedećim teškoćama: impulzivni učenik (deficit pažnje – ADD), razigrani učenik (naučena bespomoćnost), čitač pred izazovima (disleksija), svadljivi učenik (poremećaj s prkošenjem i suprostavljanjem), frustrirani učenik (kašnjenje u razvoju), učenik u pokretu (hiperaktivnost), učenik bez zvuka (deficit slušne obrade), učenik izvan kontrole (poremećaj ophođenja), demotivirani učenik (kronična prijetnja i distres), te zabrinuti učenik (depresija). Ovaj vam priručnik osigurava znanje pomoću kojeg ćete biti u mogućnosti rješavati teške probleme u učenju. U njemu ćete otkriti specifične strategije za praktičan rad s djecom koju je teško odgajati i podučavati.

Knjiga je namijenjena svima onima koji rade u odgoju i obrazovanju, napose odgajateljima, učiteljim, profesorima te pedagozima, specijalnim i socijalnim pedagozima, psiholozima, logopedima, socijalnim djelatnicima i liječnicima koji skrbe o zdravlju djece školske i predškolske dobi. Zanimljiva će biti i roditeljima koji imaju djecu s posebnim potrebama.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: