10 NAJVAŽNIJIH STVARI ZA VAŠE DIJETE Prikaži uvećano

10 NAJVAŽNIJIH STVARI ZA VAŠE DIJETE

Roni Jay

VEBLE commerce

9789532511161

Novi proizvod

Ništa nije važnije od vaše djece - i naravno vi za njih želite učiniti najbolje što možete, i želite biti najbolji roditelji koji možete biti. Ali kako možete znati činite li to ispravno?
Jednostavno nije moguće učiniti sve - život je kaotičan i nikada nemate onoliko vremena koliko biste željeli imati. Dakle, što je najvažnije kada govorimo o odgajanju sretne, zdrave i samopouzdane djece?..

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

35,50 KM .

Podaci

Autor Roni Jay
Izdavač VEBLE commerce
Godina 2011
Uvez meki
Broj stranica 185
ISBN 978-953-251-116-1
Jezik Hrvatski

Više informacija

Ništa nije važnije od vaše djece - i naravno vi za njih želite učiniti najbolje što možete, i želite biti najbolji roditelji koji možete biti. Ali kako možete znati činite li to ispravno?
Jednostavno nije moguće učiniti sve - život je kaotičan i nikada nemate onoliko vremena koliko biste željeli imati. Dakle, što je najvažnije kada govorimo o odgajanju sretne, zdrave i samopouzdane djece?

Knjiga 10 najvažnijih stvari za vaše dijete odgovara na to goruće pitanje, kao i na mnoga druga, uključujući:

Koje su najvažnije stvari koje trebam učiniti?
Koji je najbolji način da provedemo zajedničko vrijeme?
Što mogu naučiti svoju djecu, što će imati najpozitivniji učinak na njihove živote?
Koje će male stvari imati utjecaj na njihovu sreću sada i na uspjeh u budućnosti?

Ova knjiga ukazuje na važna načela koja će osigurati da vaša djeca imaju najbolje djetinjstvo i imaju ispunjavajuće odrastanje. U konačnici je to ono što svi mi želimo za našu djecu, i ako to učinimo ispravno, prestat ćemo brinuti o malim stvarima koje nisu važne.

Svih 10 poglavlja će vas podučiti koje su najvažnije vještine koje ćete trebati da vaša djeca sigurno odrastu u zdrave tinejdžere, i da budete sigurni da ste učinili najbolji mogući posao.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: