KAD JE LJUT, ZEKO SE OZLIJEDI - slikovnica Prikaži uvećano

KAD JE LJUT, ZEKO SE OZLJEĐUJE - slikovnica

Tatjana Gjurković i Tea Knežević

EVENIO

9789538008689

Novi proizvod

Ljutnja, uz strah i tugu, pripada skupini osnovnih osjećaja kod male djece. Ona je vrlo snažna emocija koja pokreće tijelo i izaziva fiziološke reakacije. Mala djeca ne znaju često kako se snositi s tim osjećajem koji ih preplavljuje, pa trebaju pomoć odraslih da nauče na prihvatljiv način iskazati svoju ljutnju. 

"Kad je ljut, zeko se ozlijedi" spada u tzv. terapeutske priče.

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

18,00 KM .

Podaci

Autor Tatjana Gjurković i Tea Knežević
Izdavač EVENIO
Godina 2018
Uvez meki
Broj stranica 20
Format 22.0 x 22.0 cm
ISBN 9789538008160
Jezik Hrvatski

Više informacija

Ljutnja, uz strah i tugu, pripada skupini osnovnih osjećaja kod male djece. Ona je vrlo snažna emocija koja pokreće tijelo i izaziva fiziološke reakacije. Mala djeca ne znaju često kako se snositi s tim osjećajem koji ih preplavljuje, pa trebaju pomoć odraslih da nauče na prihvatljiv način iskazati svoju ljutnju. Naime, svako neželjeno ponašanje kod djeteta, uzrok ima u nekoj emociji. Stoga je veliki izazov za roditelja, u odgoju djece prepoznati događaje i okolnosti koje su u djetetu uzrokovali ljutnju, a potom i loše ponašanje.

"Kad je ljut, zeko se ozlijedi" spada u tzv. terapeutske pričeKroz jednostavnu priču djecu se uči kako prepoznati vlastite emocije i riješiti problem ili zadovoljiti potrebu koja stoji iza ljutnje. Ali slikovnica ima i dodatak sa savjetima za roditelje koji će im pomoći da bolje razumiju ponašanje svoga djeteta te da mu pomognu da na prihvatljiv način izrazi svoje osjećaje.

Također pogledajte

30 drugih knjiga iz iste kategorije: