ISKLJUČENA DJECA Prikaži uvećano

ISKLJUČENA DJECA

Robert Melillo

HARFA

9789537351403

Novi proizvod

Revolucionarni program koji pomaže mozak djece s autizmom, disleksijom, ADHD-om i drugim neurološkim smetnjama dovesti u ravnotežu

Više detalja

Ovaj proizvod je rasprodan

55,40 KM .

Podaci

Autor Robert Melillo
Izdavač Harfa d.o.o.
Godina 2016
Uvez meki
Broj stranica 403
ISBN 978-953-7351-40-3
Jezik Hrvatski

Više informacija

Dokazano djelotvoran program kojim se, bez uporabe lijekova, tretiraju uzroci, a ne samo posljedice autizma i drugih razvojnih poremećaja.

Prema procjenama svake se godine 1, 5 milijunu djece (ili jednom od šestero djece) dijagnosticira autizam, Aspergerov sindrom, ADHD, disleksija ili opsesivno-kompulzivni poremećaj. Dr. Robert Melillo u svom Programu ravnoteže mozga izlaže nam posve novo poimanje uzroka takvih poremećaja.

Njegov je program u praksi postigao jasno dokumentirane rezultate, koji pokazuju drastično poboljšanje kvalitete života takve djece i njihovih obitelji, i to u svakom pogledu: poboljšanja su se pokazala u ponašanju, emocionalnom stanju, školskom uspjehu i socijalizaciji.

Knjiga Isključena djeca, u kojoj je taj program detaljno opisan, pokazuje roditeljima kako primjenjivati tretmane u vlastitom domu, i to bez uporabe ikakvih lijekova.

Program uključuje: prilagođene (i prilagodljive) vježbe koje ciljaju na poboljšanje psihičkih, senzornih i akademskih aspekata; plan za modificiranje ponašanja; savjete za identificiranje osjetljivosti na pojedine namirnice, koje nismo svjesni, a često igra veliku ulogu u poremećajima; kontrolni program koji će osigurati trajne rezultate.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: