OBITELJI S TINEJDŽERIMA Prikaži uvećano

OBITELJI S TINEJDŽERIMA

Jesper Juul

Naklada Pelago d.o.o.

9789537151300

Novi proizvod

Mi bismo svojoj djeci željeli prenijeti vlastite predodžbe o vrijednostima do kojih držimo te vlastita mišljenja i stavove. A naša djeca u tome sudjeluju i surađuju s nama sve do puberteta, no tada suradnja s njihove strane polako prestaje ili posve nestane...

Više detalja

Ovaj proizvod je rasprodan

38,50 KM .

Podaci

Autor Jesper Juul
Izdavač Naklada Pelago d.o.o.
Godina 2014
Uvez tvrdi
Broj stranica 196
ISBN 978-953-7151-30-0
Jezik Hrvatski

Više informacija

Mi bismo svojoj djeci željeli prenijeti vlastite predodžbe o vrijednostima do kojih držimo te vlastita mišljenja i stavove. A naša djeca u tome sudjeluju i surađuju s nama sve do puberteta, no tada suradnja s njihove strane polako prestaje ili posve nestane. Otprilike u dobi od dvanaest godina za odgoj je prekasno. Djeca nam to i kažu, ali mi ih najčešće ne čujemo. Nema jednostavnog i jasnog odgovora na to za što djeca mogu biti odgovorna, a za što ne, niti postoje recepti i pravila koji bi uvijek bili ispravni. 

Jasno je, međutim, jedno; tko u današnjem svijetu živi kao trinaestogodišnjak, četrnaestogodišnjak, mora moći biti odgovoran sam za sebe. Jer samo su dvije mogućnosti - ili preuzimam odgovornost za sebe ili sam žrtva, a kriv je netko drugi.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: