LONDON EYEWITNESS TRAVEL GUIDES Prikaži uvećano

LONDON EYEWITNESS TRAVEL GUIDES

Profil Knjiga

9789533191904

Novi proizvod

Izdanje DK Eyewitness turističkog vodiča London na hrvatskom jeziku donosi riječju, slikom i crtežom pregledne podatke o više od 1000 londonskih znamenitosti, dućana, restorana, hotela i mjesta za zabavu.  

Više detalja

Ovaj proizvod je rasprodan

54,20 KM .

Podaci

Izdavač Profil Knjiga
Godina 2008
Uvez meki
Broj stranica 448
ISBN 9789533191904
Jezik Hrvatski

Više informacija

Izdanje DK Eyewitness turističkog vodiča London na hrvatskom jeziku donosi riječju, slikom i crtežom pregledne podatke o više od 1000 londonskih znamenitosti, dućana, restorana, hotela i mjesta za zabavu.

Uvodni dio, određuje zemljopisni položaj grada, postavlja suvremeni London u povijesni kontekst te opisuje najvažnije događaje tijekom godine u Londonu. Pogled na London daje opći pregled gradskih posebnosti. ‘London dio po dio' vodi vas po odabranim područjima grada. Grad je podijeljen na 16 područja za razgledavanje i svako područje ima svoje poglavlje u vodiču. Poglavlja počinju prikazom područja sa sažetkom njegovih osobitosti i povijesti te daju popis svih mjesta za razgledavanje koja su na tom području. 

Glavne znamenitosti Londona prikazane su na dvije stranice područja za razgledavanje ili više njih. Povijesne su zgrade raščlanjene kako bi se otkrila njihova unutrašnjost; muzeji i galerije imaju planove katova označene bojom kako biste lakše pronašli važne izloške.

Snalaženje u Londonu olakšavaju detaljne karte gradskih četvrti te fotografije i tlocrti najpoznatijih znamenitosti koje svakako treba posjetiti za vrijeme boravka u Londonu. DK vodič povest će vas u šetnju kroz Soho i Trafalgar Square ili pak u obilazak Covent Gardena, upoznati vas s najpoznatijim sablastima londonskih kazališta, s ponudom kafića s organskom hranom i programima legendarnih pubova. 

Pomoću jedinstvenog adresara, koji predstavlja ponudu najpoznatijih londonskih restorana i hotela, možete izravno rezervirati svoju sobu ili pak naručiti ručak prije polaska na put. 

Uz to što uključuje najnovije londonske turističke atrakcije, kao što su galerija Tate Modern ili pak nedavno otvoreni Terminal 5 zračne luke Heathrow, ovogodišnje hrvatsko izdanje DK vodiča London upotpunjeno je i podacima o zrakoplovnim vezama većih hrvatskih gradova s Londonom te podacima o hrvatskim turističkim agencijama i kontaktima s veleposlanstvima zemalja regije. 

30 drugih knjiga iz iste kategorije: