RIM - VODIČ ZA HRVATSKE HODOČASNIKE I TURISTE Prikaži uvećano

RIM - VODIČ ZA HRVATSKE HODOČASNIKE I TURISTE

Josip Posedi

Kršćanska sadašnjost

9789531109888

Novi proizvod

Ovaj novi vodič Kršćanske sadašnjosti najsuvremenije je i vrlo ilustrativno pomagalo hrvatskim hodočasnicima i turistima koji posjećuju Rim...

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

24,30 KM .

Podaci

Autor Josip Posedi
Izdavač Kršćanska sadašnjost
Godina 2016
Uvez meki
Broj stranica 160
ISBN 9789531109888
Jezik Hrvatski

Više informacija

Ovaj novi vodič Kršćanske sadašnjosti najsuvremenije je i vrlo ilustrativno pomagalo hrvatskim hodočasnicima i turistima koji posjećuju Rim.

Posebnu pozornost vodič posvećuje kršćanskim spomenicima ali i tragovima hrvatske nazočnosti te nas upoznaje s Papinskim hrvatskim zavodom sv. Jeronima i hrvatskom nacionalnom Crkvom, s Domom hrvatskih hodočasnika u Rimu „Blaženi Ivan Merz“ te sa zajednicama hrvatskih redovnika i redovnica u Rimu. Vodič daje vrlo korisne informacije o nekim osobama, nazivima i važnim temama kao što su, primjerice, Etrurci, Julije Cezar, Božica Vesta, gladijatori i sl., a donosi i popis rimskih careva, popis rimskih papa, zatim popis svih koncila i sabora, a isto tako daje uputstva kako se najbolje snaći u Rimu, kako se odijevati, gdje nabaviti ulaznice, kako telefonirati, koji prijevoz koristiti te na koncu donosi i popis najvažnijih korisnih adresa u Rimu.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: