HODOČASNIČKI VODIČ LURD Prikaži uvećano

HODOČASNIČKI VODIČ LURD

Josip Vnučec

Glas Koncila

9789532411751

Novi proizvod

Hodočasnički pratitelj na putovanju u Lurd donosi kulturno-povijesni opis svih važnijih mjesta od Zagreba do Lurda na odlasku te na povratku kroz Hrvatsku, Sloveniju, Italiju, Alpe i Francusku. Opširni prikaz lurdskog svetišta opisuje razvoj i povijest od njegovih početaka, kad su započela ukazanja, pa sve do današnjeg dana...

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

31,60 KM .

Podaci

Autor Josip Vnučec
Izdavač Glas Koncila
Godina 2009
Uvez meki
Broj stranica 280
ISBN 978-953-241-175-1
Jezik Hrvatski

Više informacija

Treće, dopunjeno i prošireno izdanje vodiča Lurd. Hodočasnički pratitelj, čiji je autor svećenik Josip Vnučec, objavljeno je u izdanju "Glasa Koncila".

Hodočasnički pratitelj na putovanju u Lurd donosi kulturno-povijesni opis svih važnijih mjesta od Zagreba do Lurda na odlasku te na povratku kroz Hrvatsku, Sloveniju, Italiju, Alpe i Francusku. Opširni prikaz lurdskog svetišta opisuje razvoj i povijest od njegovih početaka, kad su započela ukazanja, pa sve do današnjeg dana, kad je to francusko svetište postalo jedno od najveličanstvenijih i najposjećenih svjetskih svetišta.

U knjigu su uvrštene i brojne molitve, pobožnosti i pjesme koje će svakomu hodočasniku pomoći u osmišljavanju etapa hodočašća.

Također pogledajte

30 drugih knjiga iz iste kategorije: