INQUIZUS Prikaži uvećano

INQUIZUS

Paleka, Nikola

VBZ

9789535205463

Novi proizvod

“Kako se pripremiti za kviz”, pitanje je koje mi, iskusni kvizaši, često čujemo od onih koji se tek spremaju ući u tu avanturu. Iako odgovor podrazumijeva dugoročan interes za skupljanjem znanja i informacija, taj je interes ipak moguće potaknuti, ali i, što je još važnije, naučiti razmišljati kvizaški, tj. naučiti predvidjeti što bi se u pitanju moglo tražiti.

Više detalja

Ovaj proizvod je rasprodan

40,30 KM .

Podaci

Autor Paleka, Nikola
Izdavač VBZ
Godina 2022
Uvez meki
Broj stranica 348
Format 15,5x23,5 cm
ISBN 9789535205463
Jezik Hrvatski

Više informacija

“Kako se pripremiti za kviz”, pitanje je koje mi, iskusni kvizaši, često čujemo od onih koji se tek spremaju ući u tu avanturu. Iako odgovor podrazumijeva dugoročan interes za skupljanjem znanja i informacija, taj je interes ipak moguće potaknuti, ali i, što je još važnije, naučiti razmišljati kvizaški, tj. naučiti predvidjeti što bi se u pitanju moglo tražiti. Zbirke pitanja u tom procesu iznimno su korisne jer ne samo da daju već gotova pitanja nego i čitatelje mogu naučiti kako da i sami napišu dobro kvizno pitanje.

No od početka fenomena scene pub-kvizova u Hrvatskoj nedostaje suvremenija zbirka, koja uključuje i pitanja iz popularne kulture, toliko česta na suvremenim kvizovima. U tom je smislu zbirka Inquizus autora Nikole Paleke prva takva moderna zbirka u Hrvatskoj, koja će svojim čitateljima ponuditi dovoljno materijala za razbibrigu, stjecanje novih znanja, odmjeravanje s prijateljima, a možda i, ako ga još nemaju, buđenje interesa za ulazak u predivan svijet kvizaštva. S nadom da je ovo tek početak još jednog trenda u kvizaštvu, želimo vam ugodno putovanje vrletima Inquizusovih pitanja.

Krešimir Sučević-Međeral, lovac u hrvatskom izdanju kviza Potjera

30 drugih knjiga iz iste kategorije: