POUKE I MISLI VELIKOGA RATZINGERA Prikaži uvećano

POUKE I MISLI VELIKOGA RATZINGERA

Božo Goluža

Crkva na Kamenu

9789958191893

Novi proizvod

Ideja o objavljivanju Papinih misli, najprije na Portalu, a onda i u zasebnoj knjizi, došla je tako što smo mislili da bi bio propust to neprocjenjivo blago ostaviti zapretano i ne približiti ga i u ovakvu obliku široj čitalačkoj publici.

Više detalja

20,00 KM .

Podaci

Autor Božo Goluža
Izdavač Crkva na Kamenu
Godina 2019
Uvez tvrdi
Broj stranica 303
Format 15 x 22 cm
ISBN 978-9958-1918-9-3
Jezik Hrvatski

Više informacija

Na portalu Crkve na kamenu, u rubrici “Crkva i društvo” pune dvije godine (31. prosinca 2016. – 31. prosinca 2018.) objavljivali smo “Pouke i misli velikoga Ratzingera”, koje su donesene iz 42 knjige najvećega katoličkog teologa današnjice i jednoga od najvećih u povijesti Crkve, Josepha Ratzingera – Svetoga Oca pape Benedikta XVI.; teologa jasnih crkvenih načela i pape koji će u učiteljstvu Crkve ostati kao nenadmašan učitelj vjere i ćudoređa.

Kada bi Ratzingerova razmišljanja barem jednim dijelom zaživjela u ovome svijetu, svjedočili bismo potpunoj promjeni nazora na svijet, društvo i čovjeka, dakako otkrili bismo istinsko lice Boga našega. Nadamo se da će njegove pouke i misli, to sjeme posijano u naše duše, uroditi višestrukim plodovima. Hvala za sve papi Benediktu XVI. Velikom. Ideja o objavljivanju Papinih misli, najprije na Portalu, a onda i u zasebnoj knjizi, došla je tako što smo mislili da bi bio propust to neprocjenjivo blago ostaviti zapretano i ne približiti ga i u ovakvu obliku široj čitalačkoj publici.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: