Biser u pijesku Prikaži uvećano

BISER U PIJESKU

Tessa Afshar

Verbum

978953235419

Novi proizvod

Ljubavna priča o tome da posljednja riječ o našemu životu nije naša prošlost – već naša budućnost. Ovo je roman koji nikada ne ćete zaboraviti!
Izvanredna ljepota ima svoju cijenu. Tu je cijenu Rahaba platila kada ju je u dobi od 15 godina jedini čovjek kojega je voljela i kojemu je vjerovala – njezin otac – prodao u prostituciju.

Više detalja

Ovaj proizvod je rasprodan

36,70 KM .

Podaci

Autor Tessa Afshar
Izdavač Verbum
Godina 2015
Uvez meki
Broj stranica 280
Jezik Hrvatski

Više informacija

Ljubavna priča o tome da posljednja riječ o našemu životu nije naša prošlost – već naša budućnost. Ovo je roman koji nikada ne ćete zaboraviti!
Izvanredna ljepota ima svoju cijenu. Tu je cijenu Rahaba platila kada ju je u dobi od 15 godina jedini čovjek kojega je voljela i kojemu je vjerovala – njezin otac – prodao u prostituciju. Sama se sebi zavjetovala da više nikada ne će pokloniti svoje povjerenje nijednomu muškarcu. Međutim, Bog je imao drukčiji plan. U burni svijet njezinih emocija odjednom je ušao Salmon, ugledni vođa Judina plemena, čovjek časti i ponosa, neprijatelj njezina naroda.
Može li kanaanska bludnica, čiji se život sastoji u tome da bude poželjna muškarcima, biti prikladna žena jednomu od izraelskih vođa?
Može li čovjek vjere voljeti ženu poput nje?
Što žena uništene prošlosti treba učiniti kada želi prihvatiti ljubav, ali u nju više ne vjeruje?
Rahabina prava bitka bit će bitka njezina srca: može li ljubav srušiti obrambene zidine straha, odbijanja i nepovjerenja? Hoće li njihov buran odnos uspjeti opstati i iscijeliti njezino izranjeno i slomljeno srce?
Ovo je ljubavna priča kakvu samo Bog može potaknuti i zamisliti!

30 drugih knjiga iz iste kategorije: