TEORIJA I PRAKSA PSIHOLOŠKOG SAVJETOVANJA I PSIHOTERAPIJE Prikaži uvećano

TEORIJA I PRAKSA PSIHOLOŠKOG SAVJETOVANJA I PSIHOTERAPIJE

Gerald Corey

Naklada Slap

9789531912433

Novi proizvod

Iz sadržaja: Temeljna pitanja primjene psihološkog savjetovanja: Uvod i pregled knjige; Savjetovatelj: osoba i stručnjak; Etička pitanja u savjetodavnoj praksi; Teorije i tehnike psihološkog savjetovanja: Psihoanalitička terapija; Terapija Alfreda Adlera; Egzistencijalistička terapija...

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

113,80 KM .

Podaci

Autor Gerald Corey
Izdavač Naklada Slap
Godina 2004
Uvez tvrdi
Broj stranica 575
Format 20,5 x 28 cm
ISBN 953-191-243-2
Jezik Hrvatski

Više informacija

Ova je knjiga namijenjena studentima psihologije na dodiplomskom i poslijediplomskom studiju, ljudima koji se obrazuju za zanimanje savjetovatelja, stručnjacima u području duševnog zdravlja i ostalim stručnjacima iz pomagačkih zanimanja. U knjizi je dan pregled glavnih pojmova i primjena suvremenih terapijskih sustava te nekih etičkih i stručnih pitanja koja se odnose na praksu psihološkog savjetovanja. Cilj knjige je podučiti studente kako da načine mudar izbor među različitim teorijama i tehnikama, što će im pomoći u izgradnji osobnog stila savjetovanja.

Iz sadržaja: Temeljna pitanja primjene psihološkog savjetovanja: Uvod i pregled knjige; Savjetovatelj: osoba i stručnjak; Etička pitanja u savjetodavnoj praksi; Teorije i tehnike psihološkog savjetovanja: Psihoanalitička terapija; Terapija Alfreda Adlera; Egzistencijalistička terapija; Terapija usmjerena na osobu; Geštalt terapija; Realitetna terapija; Bihevioralna terapija; Kognitivno-bihevioralna terapija; Feministička terapija; Terapija obiteljskih sistema; Integracija i primjena: Integrativno stajalište; Prikaz slučaja: integrativni pristup u radu sa Stanom.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: