Iz prakse školskog psihologa Prikaži uvećano

IZ PRAKSE ŠKOLSKOG PSIHOLOGA

Milijana Kovačević

Naklada Slap

9789531917964

Novi proizvod

Djelokrug stručnog suradnika psihologa u osnovnoj školi veoma je širok i pruža mogućnost njegova uključivanja u svaku poru školskoga života i rada. Područja rada su brojna, ali se među njima najviše ističu rad s djecom, tj. učenicima, suradnja i rad s njihovim roditeljima te njihovim učiteljima...

Više detalja

Ovaj proizvod je rasprodan

61,50 KM .

Podaci

Autor Milijana Kovačević
Izdavač Naklada Slap
Godina 2017
Uvez tvrdi
Broj stranica 216
Format 16,5 × 20,5 cm
ISBN 9789531917964
Jezik Hrvatski

Više informacija

Djelokrug stručnog suradnika psihologa u osnovnoj školi veoma je širok i pruža mogućnost njegova uključivanja u svaku poru školskoga života i rada. Područja rada su brojna, ali se među njima najviše ističu rad s djecom, tj. učenicima, suradnja i rad s njihovim roditeljima te njihovim učiteljima. 

Dnevničke bilješke, tj. moje priče, posložila sam upravo u ta tri ključna područja mogućeg djelovanja psihologa, podijeljena najprije na Dječji svijet i Svijet odraslih. U okviru Svijeta odraslih skupina je mama i tata i skupina učitelja, tj. odgojno-obrazovnih djelatnika i svih onih koji na bilo koji način sudjeluju u socijalizaciji djece tijekom njihova odrastanja. 

Sve su priče iz knjige inspirirane istinitim događajima. Čitajući ih, možete osvježiti vlastita znanja, steći nove spoznaje, razriješiti stare i otvoriti nove dileme, naći odgovore na pitanja od prije i postaviti si nova pitanja, zabaviti se...Tako je to s djecom: početak je kad se rode, a kraja nema. 

(iz Predgovora)

30 drugih knjiga iz iste kategorije: