Priručnik o upotrebi Rey-Osterriethova složenog lika Prikaži uvećano

PRIRUČNIK O UPOTREBI REY-OSTERRIETHOVA SLOŽENOG LIKA

Jeffrey A. Knight, Edith Kaplan

Naklada Slap

9789531917605

Novi proizvod

ilozofija Andréa Reya i njegov pristup neuropsihologijskim ispitivanjima i mjerenjima jasno se odražavaju u Priručniku o upotrebi Rey-Osterriethova složenog lika, koji je tako izuzetno dobro uredio Jeffrey Knight u suradnji s Edith Kaplan...

Više detalja

dostupno

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

209,50 KM .

Podaci

Autor Jeffrey A. Knight, Edith Kaplan
Izdavač Naklada Slap
Godina 2016
Uvez tvrdi
Broj stranica 700
ISBN 9789531917605
Jezik Hrvatski

Više informacija

Filozofija Andréa Reya i njegov pristup neuropsihologijskim ispitivanjima i mjerenjima jasno se odražavaju u Priručniku o upotrebi Rey-Osterriethova složenog lika, koji je tako izuzetno dobro uredio Jeffrey Knight u suradnji s Edith Kaplan.

Ovaj priručnik, izuzetan po svojoj širini i dubinskom zahvaćanju, ima za cilj povećati upotrebljivost i sposobnost ROCF-a u prikupljanju informacija za istraživače i kliničare u praksi. Svi autori ove knjige iskusni su istraživači, koji dobro poznaju složeni lik, a neki od njih su i vodeći stručnjaci u tom području. Oni izvješćuju o detaljnim nalazima dobivenima na različitim normativnim i kliničkim populacijama, a daju i ocjene svojih iskustava s modifikacijama ROCF-a koje su uvedene i korištene tijekom godina. Neke od njih su sigurno radikalnije od onih koje je uveo Paul Osterrieth. Njihov je pristup kritičan, ali pozitivan.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: