CILJ JE BITI SRETAN Prikaži uvećano

CILJ JE BITI SRETAN

DANIELA ŠKEGRO

Vlastita naklada

9789535975458

Novi proizvod

Mostarska kantautorica, književnica i kolumnistica Daniela Škegro, izdala  je svoju novu knjigu, koja je ujedno i šesta po redu “iz pera” ove Hercegovke. 

Više detalja

25,00 KM .

Podaci

Autor Daniela Škegro
Izdavač Daniela Škegro
Godina 2022
Uvez meki
Broj stranica 116
ISBN 9789535975458
Jezik Hrvatski

Više informacija

Mostarska kantautorica, književnica i kolumnistica Daniela Škegro, izdala je svoju novu knjigu, koja je ujedno i šesta po redu “iz pera” ove Hercegovke. Stostruko je više tog Daniela napisala, ali nešto od tog biva i ukoričeno. Teme kojih se najradije dotiče u svojim tekstovima, ova svestrana Hercegovka, prvenstveno su ljubav, iznimna važnost vjere u svakodnevnom životu, te razne priče i kolumne u kojima se isprepliću običaji i tradicija ljudi u Hercegovini. Često ona kroz svoje priče i projekte, povezuje iseljenike s matičnom domovinom.
Neizostavno je i praćenje aktualnih tema i zbivanja za koje napiše jasan osvrt. Njeni radovi su objavljivani u mnogim elektronskim i tiskanim medijima u BiH, Hrvatskoj i iseljeništvu. Šesta knjiga koju je najavila Daniela Škegro, pomalo se razlikuje od njezinih prethodnih,, ali svakako su teme o  kojima je već pisala i piše dugi niz godina.

Knjiga naziva  – “Cilj je biti sretan” , ima i svoj podnaslov, kao i njezine prethodne. Riječ je o podnaslovu JMBD koji je jedinstven, a njegovo značenje je – Jedinstveni matični broj duše. Kako je sama autorica isticala da u svaku priču, pjesmu ili kolumnu “ugradi” dio svoje duše jer od tud poteče sve što napiše, nesumnjivo je zbog tog jeste čitano s posebnim užitkom.

Ova knjiga spada u motivacisko štivo i kao takva zasigurno ima veliki potencijal,  pogotovo što svi ljubitelji Danieline pisane riječi u jednostavnosti njenog pisanja, prepoznaju jasne i snažne poruke.

Ovu knjigu ćete moći čitati, učiti i primjenjivati materijale, a namijenjena je svima kojima je potreban određen vid pomoći. Čitanje knjiga o samopomoći imaju veliku prednost. One neće riješiti vaše životne probleme odjednom jer to je naprosto nemoguće, ali čitajući takve knjige, definitivno otkrivate nove vidike za dobar početak. Tako je i sam naziv knjige ”Cilj je biti sretan”, poput “vodića” do takvog stanja.

Knjiga počinje citatom:”Kad u odrazu svog ogledala, bez obzira što ste sve u životu prošli, vidite osobu s osmijehom na licu, budite uvjereni da ste ostvarili svoj cilj. Cilj je biti sretan“

Već nam se po samom uvodu nameće dojam, kako će se Danielina knjiga čitati u jednom dahu.

Je li tajna ogromnog broja čitanja Danieline pisane riječi, kao i njezinih poučnih priča koje objavljuje na FB str. Hercegovka godine u jednostavnosti ili u toj duši iz koje odašilje  čiste emocije ili u svemu zajedno, to će čitatelji prosuditi… Svako s nestrpljenjem očekujemo da se na policama pojavi Danielina knjiga naziva – “Cilj je biti sretan”.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: