ŽELIM-Mala knjiga o ljubavi Prikaži uvećano

ŽELIM-Mala knjiga o ljubavi

Jorge Bucay

Fraktura d.o.o.

9789533584355

Novi proizvod

Želim, mala knjiga o ljubavi jedan je od onih rijetkih dragulja koji su potrebni svakome. Naizgled jednostavna i samorazumljiva pravila ili želje koje nam u ovoj knjizi donosi jedan od najvažnijih svjetskih psihoanalitičara Jorge Bucay zapravo su prosvjetljujući i mudri savjeti o tome kako ljubav i veze mogu uspjeti. 

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

29,70 KM .

Podaci

Autor Jorge Bucay
Izdavač Fraktura d.o.o.
Godina 2022
Uvez meki
Broj stranica 72
Format 18,5x13 cm
ISBN 9789533584355
Jezik Hrvatski

Više informacija

Želim, mala knjiga o ljubavi jedan je od onih rijetkih dragulja koji su potrebni svakome. Naizgled jednostavna i samorazumljiva pravila ili želje koje nam u ovoj knjizi donosi jedan od najvažnijih svjetskih psihoanalitičara Jorge Bucay zapravo su prosvjetljujući i mudri savjeti o tome kako ljubav i veze mogu uspjeti. Opremljena jednako poticajnim ilustracijama vodećeg argentinskoga ilustratora Gustija, ova knjiga jedna je od onih kojima ćemo se uteći i u trenucima najveće sreće i u trenucima najveće tuge.

“Želim da me slušaš, ali ne i da me osuđuješ. Zato što su slušanje i osuđivanje dvije različite i, povremeno, nespojive stvari. Kad me slušaš onako kako želim da me slušaš, čuješ moj glas i moje riječi; kad me osuđuješ, ti, kao i svi drugi, čuješ samo svoje riječi, koje kojiput uopće nisu izvorno tvoje, one potječu od onih koji su tebe osuđivali, od onih koji te i dalje osuđuju ne saslušavši te.”

Također pogledajte

30 drugih knjiga iz iste kategorije: