ZIDOVI GOVORE Prikaži uvećano

ZIDOVI GOVORE

Abby Johnson

Salesiana

9789532052213

Novi proizvod

U knjizi Zidovi govore, Abby donosi 17 potresnih priča bivših radnika pobačajnih klinika. Ovo nije ružičasta priča, puna je naboja, osjećajâ i brutalne iskrenosti te bez uljepšavanja prikazuje što pobačaj čini ženama i muškarcima, obiteljima i liječnicima, stavljajući mnoga naša uvjerenja pod upitnik.

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

27,40 KM .

Podaci

Autor Abby Johnson
Izdavač Salesiana
Godina 2021
Uvez meki
Broj stranica 208
Format 13X21 cm
ISBN 978-953-205-221-3
Jezik Hrvatski

Više informacija

Abby Johnson, jedna je od najistaknutijih aktivistica zaživotnoga pokreta (ili pokreta za život) u svijetu. Ona je bivša ravnateljica klinike za pobačaj, a danas jedna od predvodnica borbe da se sve takve klinike zauvijek zatvore. U knjizi Zidovi govore, Abby donosi 17 potresnih priča bivših radnika pobačajnih klinika. Ovo nije ružičasta priča, puna je naboja, osjećajâ i brutalne iskrenosti te bez uljepšavanja prikazuje što pobačaj čini ženama i muškarcima, obiteljima i liječnicima, stavljajući mnoga naša uvjerenja pod upitnik. No ovo nije uobičajena knjiga o pobačaju. Nisu ju pisali oni koji su oduvijek bili protivnici pobačaja. Napisale su ju osobe koje su i same sudjelovale u nebrojenim pobačajima vjerujući da tako pomažu ženama i štite njihova prava. U knjizi ćete otkriti što ih je potaknulo da to prestanu činiti. Ovo nije knjiga o monstrumima, nego o monstruoznosti i snazi zla. Priče ovih žena pokazuju koliko je lako oslijepiti za zlo, ali i da je moguće progledati. Unatoč svemu, moguće je pronaći istinu – jer o njoj čak i zidovi govore.  

"Ove hrabre žene koje su napustile svoje poslove u pobačajnoj industriji nisu iznijele svoje priče radi slave ili kako bi ju ozloglasile, nego radi želje da učine nešto dobro. Žele da njihove priče poboljšaju živote drugih ljudi. Žele da njihova ružna prošlost, poruga njihova života, postane poruka njihova života." - Abby Johnson

30 drugih knjiga iz iste kategorije: