NEPRAVEDNA PREDNOST Prikaži uvećano

NEPRAVEDNA PREDNOST

Robert T. Kiyosaki

Katarina Zrinski d.o.o

9789532362170

Novi proizvod

U ovoj knjizi Robert Kiyosaki izaziva ljude širom svijeta da prestanu slijepo prihvaćati kako će cijeli život imati financijskih problema...

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

42,80 KM .

Podaci

Autor Robert T. Kiyosaki
Izdavač Katarina Zrinski d.o.o
Godina 2013
Uvez meki
Broj stranica 309
ISBN 978-953-236-217-0
Jezik Hrvatski

Više informacija

U ovoj knjizi Robert Kiyosaki izaziva ljude širom svijeta da prestanu slijepo prihvaćati kako će cijeli život imati financijskih problema.
Pravo financijsko obrazovanje je put ka stvaranju života kakvog želite za sebe i svoju obitelj. Robert vas potiče da promijenite jedinu stvar koju kontrolirate: samoga sebe.
U ovoj knjizi radi se o moći financijske edukacije i o pet nepravednih financijskih prednosti koje nudi pravo financijsko obrazovanje:

  • nepravedna prednost znanja
  • nepravedna porezna prednost
  • nepravedna prednost zaduživanja
  • nepravedna prednost u rizicima
  • nepravedna prednost kompenzacije.


Izvornim pristupom Robert naglašava važnost koraka koji edukaciju pretvaraju u primjenljivo znanje s mjerljivim rezultatima.
U pravom stilu bogatog oca, Nepravedna prednost navodi čitatelje da spoznaju dva načina gledanja na financijsko znanje te da iskuse kako je moć stvarnog financijskog obrazovanja njihova nepravedna prednost.
Robert Kiyosaki je izazvao i promijenio način na koji deseci milijuna ljudi diljem svijeta razmišljaju o novcu. S perspektivama koje su često proturječne konvencionalnim stavovima, Roberta bije reputacija drskog i hrabrog čovjeka bez dlake na jeziku. U svijetu ga smatraju strastvenim zagovornikom financijske edukacije.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: