PREGOVARANJE Prikaži uvećano

PREGOVARANJE

Roy J. Lewicki, David M. Saunders, Bruce Barry

MATE d.o.o.

9789532460650

Novi proizvod

VODEĆA KNJIGA NA TRŽIŠTU IZ PODRUČJA PREGOVARANJA!

Više detalja

Ovaj proizvod je rasprodan

86,00 KM .

Podaci

Autor Roy J. Lewicki, David M. Saunders, Bruce Barry
Izdavač MATE d.o.o.
Godina 2009
Uvez meki
Broj stranica 616
Format 18,20 x 23,20 cm
ISBN 9789532460650
Jezik Hrvatski

Više informacija

VODEĆA KNJIGA NA TRŽIŠTU IZ PODRUČJA PREGOVARANJA!

Lewicki, Saunders i Barry i dalje postavljaju standarde svojim sveobuhvatnim priručnicima za predavanja iz područja pregovaranja i radnih odnosa. Peto izdanje ove popularne knjige krase brojna poboljšanja, uključujući:

  • sadržaj knjige je podijeljen u 20 kraćih poglavlja, a svako od njih odvojeno pokriva važne teme, što čitateljima dozvoljava veću fleksibilnost. Novi, pregledniji dizajn ovog izdanja omogućuje lakše razumijevanje sadržaja i jednostavnije korištenje knjige.

  • Obnovljeni prilozi i primjeri uz tekst nude studentima primjere iz stvarnog života o dinamici pregovaranja.

  • Uz sva poglavlja uključeni su najnoviji rezultati istraživanja te znanstveni radovi iz područja pregovaranja i upravljanja konfliktima.

 

Kratki sadržaj:

Osnove pregovaranja
(Priroda pregovaranja, Strategije i metode ditributivnog pogađanja,Strategije i metode integrativnog pregovaranja, Strategije i planiranje pregovaranja)
Subprocesi pregovaranja
(Percepcija, kognicija i emocije, Komunikacija, Stjecanje i korištenje moći u pregovaranju, Utjecaj, Etika u pregovaranju)
Kontekst pregovaranja
(Odnosi u pregovaranju, Predstavnici, stranke, publika, Koalicije, Višestruke strane i timovi)
Individualne razlike
(Rod i pregovaranje, Ličnost i sposobnosti)
Pregovaranje u različitim kulturama
(Međunarodno i međukulturalno pregovaranje)
Prevladavanje nesuglasica
(Što učiniti kada pregovori dođu do slijepe ulice?, Vođenje pregovora kada strane imaju različite pristupe pregovaranju, Rješavanje teških pregovora uključivanjem treće strane)
Sažetak, Preporuke pregovaračima

Roy J. Lewicki cijenjeni je nositelj dekanove nagrade za pedagogiju te profesor menadžmenta i ljudskih potencijala na Poslovnoj školi Max M. Fisher pri Ohio State Sveučilištu. Kao autor ili urednik potpisuje 24 knjige te niz članaka. Bio je predsjednik Međunarodnog udruženja za upravljanje konfliktima. Prvi je dobitnik nagrade David Bradford Društva za podučavanje organizacijskog ponašanja za svoje doprinose u području predavanja o pregovaranju i rješavanju konflikata.

David M. Saunders dekan je Poslovne škole na Sveučilištu Queens u Kanadi. Koautor je nekoliko članaka o pregovaranju, rješavanju konflikata, pravima zaposlenika i organizacijskoj pravdi. Prije sadašnje funkcije bio je na mjestu direktora McGill MBA Japan programa u Tokiju, te je mnogo putovao Azijom, Europom i Južnom Amerikom.

Bruce Barry profesor je menadžmenta i sociologije na Sveučilištu Vanderbilt. Njegova istraživanja o pregovaranju, utjecaju, moći i pravdi objavljena su u brojnim časopisima. Profesor Barry bio je predsjednik Međunarodnog udruženja za upravljanje konfliktima, kao i voditelj Odjela za upravljanje konfliktima na Akademiji za menadžment.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: