UNUTARNJA DOBROTA Prikaži uvećano

UNUTARNJA DOBROTA

BECKY KENNEDY

HARFA

9789538450099

Novi proizvod

Dr. sc. Becky Kennedy, nevjerojatno popularna stručnjakinja za roditeljstvo, govori o svojem revolucionarnom pristupu odgoju djece na način koji ostavlja osjećaj ugode.

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

57,30 KM .

Podaci

Autor BECKY KENNEDY
Izdavač Harfa d.o.o.
Godina 2023
Uvez meki
Broj stranica 316
Format 15x23 cm
ISBN 978-953-8450-09-9
Jezik Hrvatski

Više informacija

Dr. sc. Becky Kennedy, nevjerojatno popularna stručnjakinja za roditeljstvo, govori o svojem revolucionarnom pristupu odgoju djece na način koji ostavlja osjećaj ugode.

Proteklih nekoliko godina dr. sc. Kennedy, koja je svojim sledbenicima poznata kao „dr. Becky”, pokrenula je pravu revoluciju u roditeljstvu. Milijuni roditelja, umorni od savjeta koji ili ne djeluju ili jednostavno nisu dovoljno dobri, prihvatili su njezin osnažujući i učinkovit pristup, model koji prioritet daje povezivanju s našom djecom umjesto ispravljanju njihova ponašanja.

Mnogi popularni pristupi roditeljstvu, od tablica za nagrade do slanja u kut, temelje se na oblikovanju ponašanja, a ne na odgoju ljudi. Te tehnike ne razvijaju vještine koje su djeci potrebne za život niti odgovaraju njihovim složenim emocio-nalnim potrebama. Tomu dodajte i složena iskustva roditeljas vlastitim odgojem i shvatit ćete zašto su toliki roditelji izgubljeni, na izmaku snaga i zabrinuti da će iznevjeriti svoju djecu.

U knjizi Unutarnja dobrota autorica objašnjava svoju filozofiju roditeljstva, uparenu s učinkovitim strategijama, koja će pomoći roditeljima da se odmaknu od nesigurnosti i samookriv-ljavanja i postanu samopouzdani, čvrsti vođe. Nudeći roditelj-ska načela koja mijenjaju perspektivu i rješenja za specifične situacije – uključujući bratsko suparništvo, tjeskobu zbog od-vajanja, izljeve bijesa i još mnogo toga – Unutarnja dobrota nepresušan je izvor za generacije roditelja koji traže novi način odgoja svoje djece koji će im pomoći da djecu oboružaju samoregulacijom, samopouzdanjem i otpornošću.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: