KAKO RAZGOVARATI DA BI VAS MALA DJECA SLUŠALA Prikaži uvećano

KAKO RAZGOVARATI DA BI VAS MALA DJECA SLUŠALA

Joanna Faber, Julie King

HARFA

9789537351946

Novi proizvod

Što napraviti s djetetom koje neće oprati zube, vrišti u svojoj autosjedalici, štipa bebu, odbija jesti povrće, baca knjige u knjižnici, razulareno trči po trgovini?

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

53,90 KM .

Podaci

Autor Joanna Faber, Julie King
Izdavač HARFA
Godina 2022
Uvez meki
Broj stranica 393
Format 15 x 23
ISBN 9789537351946
Jezik Hrvatski

Više informacija

Što napraviti s djetetom koje neće oprati zube, vrišti u svojoj autosjedalici, štipa bebu, odbija jesti povrće, baca knjige u knjižnici, razulareno trči po trgovini?

Odgovore na ova i brojna druga pitanja dat će vam Faber i King, obje stručnjakinje za roditeljstvo te podijeliti svoju mudrost skupljenu tijekom godina vođenja radionica za roditelje i stručnjake koji se bave djecom.

Ovaj vodič osnažit će roditelje i skrbnike male djece da stvore korisne, radosne odnose sa strašnim dvogodišnjacima, ratobornim trogodišnjacima, opakim četverogodišnjacima, ludo odvažnim petogodišnjacima, egocentričnim šestogodišnjacima, a ponekad i poluciviliziranim sedmogodišnjacima.

Organizirana prema uobičajenim izazovima i sukobima, ova je knjiga važan priručnik o komunikacijskim strategijama, uključujući poglavlje koje se bavi posebnim potrebama djece s poremećajima senzorne obrade i poremećajima iz autističnog spektra.

Pomoći će maloj djeci da postanu samostalna odgovorna djeca koja su povezana sa svojim roditeljima, učiteljima, braćom, sestrama i vršnjacima i s njima surađuju.

Ovo je vodič koji mora imati svatko tko živi ili radi s malom djecom. Međunarodni bestseler kojeg je The Boston Globe prozvao i „Biblijom za roditelje”.

Također pogledajte

30 drugih knjiga iz iste kategorije: