PRIČE KOJE NISU HTJELE ZASPATI Prikaži uvećano

PRIČE KOJE NISU HTJELE ZASPATI

NOVI REDAK

9789538270031

Novi proizvod

Zbirka priča za djecu rane i predškolske dobi nastala je sa željom da se djetinjstvo, kao i nekada, obogati pričom. Raznolikost prvih književnih interesa uvjetovala je strukturu ove knjige, te su priče birane u skladu s psihološkim, estetskim, nacionalnim te multikulturnim načelima.

Više detalja

Ovaj proizvod je rasprodan

77,00 KM .

Podaci

Autor Mendeš, Branimir; Vidović Schreiber, Tea-Tereza priredili
Izdavač NOVI REDAK
Godina 2021
Uvez meki
Broj stranica 398
Format 24,50X18,50CM
ISBN 9789538270031
Jezik Hrvatski

Više informacija

 Priče koje nisu htjele zaspati, zbirka je priča koje će zasigurno pridonijeti pe-dagoškom djelovanju izgrađivanja sebe kao cjelovite osobe u dva važna konteksta djetetova odrastanja, institucionalnom i obiteljskom. Riječ je o pričama koje obuhvaćaju mnoga čuda, ali i nude odgovore na važna pitanja koja si čovjek u širem kontekstu, a i dijete postavlja od najranije dobi. Osim toga, mnoge su priče vezane uz tradiciju čije vrijednosti pomažu oblikovanju sadašnjosti i pripremi za budućnost i tako u sebi sadrže izravna ili skrivena značenja. Kroz različita vremenska i prostorna određenja i događanja, djeca i odrasli mogu prepoznati vlastite kontekste življenja, izazove povezane s rađanjem brojnih emocija, čime pokazuju da i ono nemoguće može postati moguće, ne nudeći rješenja, već ohrabrenje u traženju vlastita puta do cilja.

Priča je uvijek upućena nekome. Ova zbirka priča jednako je potrebna i djeci i odraslima. Upućena je djeci, jer djeca trebaju priče, kao i one njih. Upućena je i odraslima jer je dublje značenje priča povezano s jedinstvenošću i različitosti osobe koja priču posreduje, ali i prima.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: