KAKO PRAVI MUŠKARCI ODGAJAJU SVOJE KĆERI Prikaži uvećano

KAKO PRAVI MUŠKARCI ODGAJAJU SVOJE KĆERI

Alan Migliorato

FIGULUS

9789533670072

Novi proizvod

Odgajanje mojih triju predivnih kćeri nadahnulo me da napišem ovu knjigu. Od njih i svoje supruge mnogo sam naučio o tome što znači biti muškarac. Na stranicama koje slijede iznosim iskustva koja sam stekao, svoje uspjehe i promašaje, opisujući proces prelaska iz „mislim da sam pravi muškarac“ u „postajem pravi muškarac“. 

Više detalja

Ovaj proizvod je rasprodan

21,60 KM .

Podaci

Autor Alan Migliorato
Izdavač Figulus d.o.o.
Godina 2021
Uvez meki
Broj stranica 139
Format 12 × 19 cm
ISBN 9789533670072
Jezik Hrvatski

Više informacija

Odgajanje mojih triju predivnih kćeri nadahnulo me da napišem ovu knjigu. Od njih i svoje supruge mnogo sam naučio o tome što znači biti muškarac. Na stranicama koje slijede iznosim iskustva koja sam stekao, svoje uspjehe i promašaje, opisujući proces prelaska iz „mislim da sam pravi muškarac“ u „postajem pravi muškarac“. Bog je divan. Da živim tisuću godina, ne bih zaslužio sve blagoslove kojima me Bog po mojoj obitelji blagoslivlja. Zahvalan sam Gospodinu što mi daje nevjerojatnu priliku da odgajam svoje kćeri. Moja mi obitelj pomaže rasti u odnosu s Njime i stavljati druge ispred sebe, a sve me to čini boljim muškarcem.

Jesmo li izgubili i formulu za očinstvo?

Jesmo li izgubili i formulu za očinstvo? Očevi su prestali sudjelovati u životu svojih kćeri, a time već sama obitelj slabi. Oca se stjeralo u kut („Pustimo ga na miru, ionako je u svom svijetu“), a brigu oko odgoja preuzela je majka. Muškarci su uzmakli pred svojom očinskom ulogom u obitelji. Dakle, što se događa s pravim muškarcima? Zar je društvo promijenilo svoju ideju svega onoga što muškarca čini muškarcem ili su muškarci tijekom vremena postali slabiji? U svakom slučaju, muškarci se trebaju dublje osvijestiti po pitanju odgoja svoje djece.
U ovoj ćete knjizi otkriti stvari koje nisu nužno u skladu s onim što današnje društvo smatra, kako se to voli reći, „normalnim“. Međutim, rastemo u svojoj muževnosti i svom očinstvu tek kada razbijemo granice koje nam nelagoda postavlja kada nešto treba činiti drugačije. Budite otvorena uma i dopustite mudrosti da proširi vaše vidike.

U knjizi čitajte…

U knjizi, između ostaloga, čitajte:
kako s njome razgovarati o Bogu;
zašto je važno upoznati njezine prijatelje;
kako ju učiti čednosti;
zašto je važno znati ju saslušati;
kako ju pripremiti za razdoblje hodanja s mladićem;
(…)
Ova životna priča nadahnut će vas i ohrabriti da postanete pravi muž i otac!

30 drugih knjiga iz iste kategorije: