KNJIGA O DOJENJU Prikaži uvećano

KNJIGA O DOJENJU

Hannah Lothrop

HARFA

9789537351113

Novi proizvod

Naše je tijelo na čudesan način opremljeno za dojenje djeteta.
Pa ipak često čujemo da netko "nije uspio dojiti". Hvala Bogu, poteškoće pri dojenju većinom počivaju na prilično konkretnim uzrocima, primjerice na nedovoljnoj podršci nakon poroda ili na zastarjelim savjetima o dojenju, no srećom to se može prevladati.

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

61,30 KM .

Podaci

Autor Hannah Lothrop
Izdavač Harfa d.o.o.
Godina 2008
Uvez meki
Broj stranica 316
ISBN 9789537351113
Jezik Hrvatski

Više informacija

Naše je tijelo na čudesan način opremljeno za dojenje djeteta.
Pa ipak često čujemo da netko "nije uspio dojiti". Hvala Bogu, poteškoće pri dojenju većinom počivaju na prilično konkretnim uzrocima, primjerice na nedovoljnoj podršci nakon poroda ili na zastarjelim savjetima o dojenju, no srećom to se može prevladati. U ovom iscrpnom priručniku Hannah Lothrop odgovara na temeljna pitanja pri konkretnim problemima.
Ova knjiga svojim praktičnim savjetima pruža sigurnost i opuštenost, koju majke trebaju kako bi im dojenje bilo na radost.
U knjizi su detaljno opisani i "prirodni pomagači" u procesu dojenja kao što su homeopatski pripravci, aromaterapija... Autorica neprestano naglašava kako je emocionalna stabilnost važna za refleks otpuštanja mlijeka. Dakle, ne opterećujte se i nastojte si uvijek osigurati vrijeme za opuštanje.
Rani, intenzivni kontakt koji omogućuje dojenje od neprocjenjive je vrijednosti za odnos majke i djeteta te za djetetov tjelesni i emocionalni razvoj.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: