NE OSJEĆAM SE PRESTARA ZA MAMU ! Prikaži uvećano

NE OSJEĆAM SE PRESTARA ZA MAMU !

Doreen Nagle

Alinea d.o.o.

9789531801423

Novi proizvod

Imate li više od trideset pet, odnosno četrdeset godina i razmišljate o osnivanju obitelji, «Ne osjećam se prestara za mamu!» je knjiga koja će odgovoriti na sva vaša pitanja i umiriti vaše strahove. Bez obzira na to jeste li prvi put mama ili povećavate svoju obitelj nakon mnogo godina...

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

21,60 KM .

Podaci

Autor Doreen Nagle
Izdavač Alinea d.o.o.
Godina 2006
Uvez meki
Broj stranica 280
ISBN 9789531801423
Jezik Hrvatski

Više informacija

Imate li više od trideset pet, odnosno četrdeset godina i razmišljate o osnivanju obitelji, «Ne osjećam se prestara za mamu!» je knjiga koja će odgovoriti na sva vaša pitanja i umiriti vaše strahove. Bez obzira na to jeste li prvi put mama ili povećavate svoju obitelj nakon mnogo godina, ovo je jedina knjiga koja udovoljava potrebama najbrže rastućeg segmenta novih majki danas.

Knjiga govori i o trudnoći i o porodu, ali daje i cjelovitu sliku: navodi tretmane potpomognute oplodnje; pokazuje kako se snaći u postupku posvojenja; objašnjava prednosti i zamke maćehinstva, samohranog majčinstva i lezbijskog majčinstva; istražuje udomiteljstvo i zamjensko majčinstvo; promišlja kako istodobno planirati djetetu fakultet i svoju mirovinu.

Ispričana uz kombinaciju izvora - od mišljenja poznatih medicinskih stručnjaka do osobnih iskustava sredovječnih majki - ova će knjiga odgovoriti i na pitanja: Postoji li dobno ograničenje za posvojenje? Zbog čega imam toliko problema sa začećem i očuvanjem trudnoće? Je li prekasno za mene? Što "starije" mame i njihova djeca zaista misle? Bi li to ponovno učinile? Što je s mojom karijerom?

Knjiga «Ne osjećam se prestara za mamu!» je puna praktičnih primjera, korisnih informacija i nužnih izvora za čitateljicu koja razmišlja o djeci, već je trudna, prolazi kroz postupak posvojenja ili tek razmišlja o osnivanju obitelji. Ova će vam knjiga pomoći da donesete odluku, nudeći vam korisne savjete i mnoštvo informacija.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: