Dječak koji je volio prozore Prikaži uvećano

DJEČAK KOJI JE VOLIO PROZORE

Patricia Stacey

OSTVARENJE d.o.o.

9789536827350

Novi proizvod

Ako poznajete dijete s poremećajem senzoričke integracije ili autizmom, ne smijete propustiti čitanje knjige Dječak koji je volio prozore Godine 1997. spisateljica Patricia Stacey i njezin muž Cliff saznaju da njihov šestomjesečni sin Walker možda nikada neće govoriti, ili čak slušati ili gledati...

Više detalja

Ovaj proizvod je rasprodan

45,30 KM .

Podaci

Autor Patricia Stacey
Izdavač Ostvarenje d.o.o.
Godina 2005
Uvez meki
Broj stranica 304
ISBN 9789536827350
Jezik Hrvatski

Više informacija

Ako poznajete dijete s poremećajem senzoričke integracije ili autizmom, ne smijete propustiti čitanje knjige Dječak koji je volio prozore Godine 1997. spisateljica Patricia Stacey i njezin muž Cliff saznaju da njihov šestomjesečni sin Walker možda nikada neće govoriti, ili čak slušati ili gledati.

Ne želeći prihvatiti tu mračnu prognozu, upustili su se u petogodišnju odiseju koja ih je preko alternativnih terapija i najnovijih istraživanja mozga vodila prema novom shvaćanju problema senzoričke integracije i autizma.

Naposljetku ih je potraga dovela do predvodnika razvojne psihologije, Stanleyja Greenspana, koji im je pomogao da spase sina i dovedu ga u puni doticaj sa svijetom. Knjiga sadrži jedinstvene transkripte individualnih susreta s dr. Greenspanom (autorom knjige "Dijete s posebnim potrebama: poticanje intelektualnog i emocionalnog razvoja") i svakodnevnog višegodišnjeg rada dječakovih roditelja i terapeuta. Istovremeno dirljiva i ispunjena nadom, zadivljujuća knjiga Patricie Stacey prati iskustva nevjerojatne obitelji koja se hrabro borila da svome sinu pruži bogat i emocionalno ispunjen život.

Knjiga donosi izuzetno vrijedne uvide i metode koje pomažu autističnoj djeci i djeci s teškoćama u senzoričkoj integraciji da se razviju i zakorače u svijet. "Nesentimentalna priča o obiteljskoj borbi za održanjem ... (i) o majci koja odbija pomiriti se sa sudbinom - i time spašava život svome sinu." - O Magazine

30 drugih knjiga iz iste kategorije: