Sjajni klinci Prikaži uvećano

SJAJNI KLINCI

Stanley Greenspan

OSTVARENJE d.o.o.

9789536827978

Novi proizvod

Otkrijte deset presudnih kvaliteta koje krase SJAJNE KLINCE - i učinkovite načine njihova poticanja od rođenja. Roditelji diljem svijeta priželjkuju da njihova djeca ostvare uspješne i smislene karijere i ustrajno slijede svoje snove...

Više detalja

Ovaj proizvod je rasprodan

30,90 KM .

Podaci

Autor Stanley I. Greenspan
Izdavač Ostvarenje d.o.o.
Godina 2009
Uvez meki
Broj stranica 155
Format 155x230
ISBN 9789536827978
Jezik Hrvatski

Više informacija

Otkrijte deset presudnih kvaliteta koje krase SJAJNE KLINCE - i učinkovite načine njihova poticanja od rođenja. Roditelji diljem svijeta priželjkuju da njihova djeca ostvare uspješne i smislene karijere i ustrajno slijede svoje snove.

Ali, da bi se to moglo ostvariti, djeca moraju razviti osobine nužne za postizanje uspjeha. U ovoj nadahnjujućoj knjizi, baziranoj na tridesetogodišnjim istraživanjima i praktičnom radu, dr. Stanley Greenspan identificira i razrađuje kvalitete koje krase emocionalno i intelektualno zdravo dijete. Štoviše, savjetuje roditeljima kako da svojim potomcima pomognu u razvijanju svake pojedine kvalitete, počevši od najranije dobi.

Osobine koje čine "sjajnog klinca" - empatija, znatiželja i logičko razmišljanje - temelj su svih daljnjih akademskih, sportskih i društvenih talenata. Kao što Greenspan pokazuje, te karakteristike nisu urođene; nastaju na temelju iskustva. Svaki roditelj može svojoj djeci može pomoći da njima ovladaju u sklopu jednostavnog iskustva zabavne igre i zanimljivih razgovora. U deset inspirativnih poglavlja opisuju se prve naznake svake osobine u najranijoj dobi, a zatim se savjetuje kako poticati njihov razvoj tijekom djetinjstva i adolescencije. Još važnije, knjiga "Sjajni klinci" roditeljima otkriva kako primijeniti vrlo jednostavne, neposredne i žive metode u njegovanju tih kvaliteta i pomaganju klincima da ih posve usvoje. Teško je zamisliti da bi roditelj djetetu mogao pokloniti išta bolje i vrednije od toga.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: