PRIKOVANI ZA SNOVE Prikaži uvećano

PRIKOVANI ZA SNOVE

MOSTA

9789536034735

Novi proizvod

Roman o djeci koja su ni kriva ni dužna nastradala tijekom domovinskog rata i tako postali ratni invalidi. Strašna i tužna tema – no iz pera J. Balaška koji vrlo vješto miješa iluziju i stvarnost, nudeći više iluzije, a manje okrutne stvarnosti, želeći pri tom da zlo barem u ovom romanu bude, na taj način, poraženo. Kao što je sam autor istaknuo “Velika iluzija nikad ne razočara kao stvarnost

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

22,50 KM .

Podaci

Autor Josip Balaško
Izdavač Mozaik knjiga
Godina 2000
Uvez tvrdi
Broj stranica 146
Format 12.5 x 20.0 cm
ISBN 9789536034735
Jezik Hrvatski

Više informacija

Roman o djeci koja su ni kriva ni dužna nastradala tijekom domovinskog rata i tako postali ratni invalidi. Strašna i tužna tema – no iz pera J. Balaška koji vrlo vješto miješa iluziju i stvarnost, nudeći više iluzije, a manje okrutne stvarnosti, želeći pri tom da zlo barem u ovom romanu bude, na taj način, poraženo. Kao što je sam autor istaknuo “Velika iluzija nikad ne razočara kao stvarnost. Možda zato što je stvarnost u glavama i rukama odraslih.
Zato mi je zadovoljstvo ponuditi iluziju svemirskoga putovanja i vrlo malo stvarnosti. To malo stvarnosti bilo je dostatno da se pokaže koliko je okrutna i zla, pogotovo prema djeci ratnim invalidima, pa sam zbog toga nastojao da, barem u ovom romanu, bude poražena.”

Također pogledajte

30 drugih knjiga iz iste kategorije: