DJEVOJKA KOJU SI OSTAVIO ZA SOBOM Prikaži uvećano

DJEVOJKA KOJU SI OSTAVIO ZA SOBOM

Jojo Moyes

Profil Knjiga

9789533136271

Novi proizvod

Francuska, 1916. Sophie Lefevre mora se brinuti za sigurnost svoje obitelji, dok joj se voljeni muž Éduard bori na bojišnici. Kad joj zapovjede da mora kuhati večeru njemačkim časnicima i posluživati ih u svom hotelu, u njezinu domu više nema mira.

Više detalja

Ovaj proizvod je rasprodan

36,60 KM .

Podaci

Autor Jojo Moyes
Izdavač Profil Knjiga
Godina 2018
Uvez meki
Broj stranica 392
Format 15 x 23
ISBN 9789533136271
Jezik Hrvatski

Više informacija

Što se dogodilo s djevojkom koju si ostavio za sobom?

Francuska, 1916. Sophie Lefevre mora se brinuti za sigurnost svoje obitelji, dok joj se voljeni muž Éduard bori na bojišnici. Kad joj zapovjede da mora kuhati večeru njemačkim časnicima i posluživati ih u svom hotelu, u njezinu domu više nema mira. U trenutku kad novi Kommandant ugleda Sophien portret – što ga je naslikao Éduard – rođena je opasna opsesija koja će Sophie navesti na mračnu i strašnu odluku.

Gotovo stoljeće poslije Sophien portret visi u kući Liv Halston – kao vjenčani dar njezina prerano umrlog muža. Jedan slučajni susret dovodi do otkrića stvarne vrijednosti slike i njezine kontroverzne i burne povijesti, čiji izlazak na vidjelo prijeti ponovno iz temelja izokrenuti Livin svijet.

Djevojci koju si ostavio za sobom dvije mlade žene, razdvojene cijelim stoljećem, ujedinjene su svaka u svojoj borbi za ono što najviše vole, bez obzira na cijenu.


„Majstorski ispripovijedana priča koju će čitatelji obožavati.“

Također pogledajte

30 drugih knjiga iz iste kategorije: