NAJTRAŽENIJI ČOVJEK Prikaži uvećano

NAJTRAŽENIJI ČOVJEK

John le Carre

Profil Knjiga

9789533192789

Novi proizvod

Kad se izgladnjeli mladi Čečen pod okriljem noći ušulja u Hamburg i potraži utočište kod obitelji turskih useljenika, uza se nosi neočekivano mnogo novca, a na sebi tragove mučenja

Više detalja

Ovaj proizvod je rasprodan

11,90 KM .

Podaci

Autor john le carre
Izdavač Profil Knjiga
Godina 2009
Uvez meki
Prevoditelj GORAN VUJASINOVIĆ
Broj stranica 277
Format 23.0 x 15.0 cm
ISBN 9789533192789
Jezik Hrvatski

Više informacija

Kad se izgladnjeli mladi Čečen pod okriljem noći ušulja u Hamburg i potraži utočište kod obitelji turskih useljenika, uza se nosi neočekivano mnogo novca, a na sebi tragove mučenja. Kaže da je predan musliman, ali govori li istinu? Kaže i da se zove Issa.
U gradu u kojem ne poznaje nikoga, njegova prva saveznica mlada je njemačka odvjetnica Annabel. Idealistica, zaposlena u jednoj od hamburških udruga za ljudska prava, odlučuje spasiti Issu od deportacije, no ta bi je odluka mogla stajati karijere. A možda i skuplje od toga.
l na kraju, Tommy Brue. Šarmantni šezdesetogodišnji vlasnik privatne britanske banke sa sjedištem u Hamburgu živi naizgled savršen život, sve dok mu tog petka poslijepodne ne zazvoni telefon, a glas s druge strane zatraži gospodina Lipicanera.
Bruea, Annabel i Issu spojit će mračna prošlost, prljave obiteljske tajne i neostvariva ljubav, a kada za njima, njušeći laku lovinu u svojemu „ratu protiv terorizma", krenu špijuni triju velikih zapadnih zemalja, njihove sudbine ispisat će jedan od najnapetijih Le Carreovih zapleta.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: