ATLAS GLAZBE 2. Povijest glazbe od baroka do danas Prikaži uvećano

ATLAS GLAZBE 2. Povijest glazbe od baroka do danas

Urlich Michels

Golden marketing

9789532120912

Novi proizvod

Nakon uspjeha hrvatskog izdanja 1. sveska "Atlasa glazbe" (2004.), u kojemu je prikazan sistematski i povijesni dio od početaka glazbe, preko antike i srednjeg vijeka do renesanse, sada je dostupan i drugi svezak u kojem Michels i Vogel riječju i slikom izlažu povijest glazbe od baroka do kasnog 20. stoljeća.

Više detalja

Ovaj proizvod je rasprodan

76,50 KM .

Podaci

Autor Urlich Michels
Izdavač Golden marketing
Godina 2006
Uvez tvrdi
Prevoditelj Dina Puhovski
Broj stranica 309
Format 14 x 21 cm
ISBN 978-953-212-091-2
Jezik Hrvatski

Više informacija

Nakon uspjeha hrvatskog izdanja 1. sveska "Atlasa glazbe" (2004.), u kojemu je prikazan sistematski dio (Nauk o instrumentima, Nauk o glazbi, Vrste i forme) i povijesni dio od početaka glazbe, preko antike i srednjeg vijeka do renesanse, sada je dostupan i drugi svezak u kojem Michels i Vogel riječju i slikom izlažu povijest glazbe od baroka do kasnog 20. stoljeća.

Od praspomenika glazbene kulture do naših dana, "Atlas glazbe" vodi nas riječju i slikom na putovanje kroz teoriju i povijest glazbe. Zahvaljujući jedinstvenom spoju teksta i ilustracija - tekst kontinuirano i usporedno prate grafički prikazi (više od 200 crteža u boji, tablice, notni primjeri) - postao je nezaobilazno štivo za stručnjake, studente i ljubitelje glazbe. Knjiga donosi i bogatu bibliografiju te iscrpno kazalo pojmova i osoba.

Ljubitelji glazbe, reproduktivni umjetnici, teoretičari glazbe i studenti, nastavnici i učenici dobit će i drugim dijelom ovog leksikona prijeko potreban priručnik, koji još uvijek predstavlja uzor preglednosti i sistematičnosti izlaganja bez premca.

Također pogledajte

30 drugih knjiga iz iste kategorije: