Nove knjige

 • UVOD U HEMIJSKE SENZORE I BIOSENZORE
  UVOD U HEMIJSKE SENZORE I BIOSENZORE

  Udžbenik "Uvod u hemijske senzore i biosenzore" namjenjen je studentima...

  60,00 KM
 • PROTIV PLIME
  PROTIV PLIME

  Lydia Pallas od malena se pitala što je u budućnosti čeka. Tijekom...

  36,70 KM
 • UČITELJEVA KĆI
  UČITELJEVA KĆI

  Nakon što je internat koji je vodio njezin otac nepovratno propao, Emma...

  39,70 KM
 • BONTON ZA DJECU I MLADE
  BONTON ZA DJECU I MLADE

  Dobar odgoj, odnosno lijepo i pristojno vladanje oduvijek su bili...

  36,60 KM
 • BAKHITA
  BAKHITA

  Ne sjeća se svojega imena. Oteli su je iz rodnoga sela u Darfuru na jugu...

  48,70 KM

Promocije

pedagogija

pedagogija - znanost i praksa

pedagogija Ima 56 stavki.

po stranici
Prikazuje 49 - 56 of 56 stavki
 • Brzi pregled
  24,60 KM Rasprodano

  Djeca brzo odrastaju, a roditelji, okupirani svakodnevnim brigama, supružničkim odnosima, odnosima na oslu, egzistencijom, zdravljem, katkad i ne primijete kako im djeca svojim ponašanjem poručuju da ulaze u vrijeme tinejdžerstva.

  24,60 KM
  Dodaj u košaricu Više
  Rasprodano
 • Brzi pregled
  30,20 KM Na skladištu

  U ovom vodiču Gary Chapman objašnjava na što roditelji trebaju pripaziti i otvoreno progovara o osobitim situacijama, primjerice obiteljima samohranih roditelja ili obiteljima u kojima tinejdžeri žive i s očuhom/maćehom i njihovom biološkom djecom. "Pet jezika ljubavi tinejdžera" neizostavan je suputnik uz čiju pomoć roditelji mogu s ljubavlju pružiti...

  30,20 KM
  Na skladištu
 • Brzi pregled
  30,20 KM Na skladištu

  Vi, naravno, volite svoje dijete. Ali kako možete biti sigurni da dijete to zna? Autori Gary Chapman i Ross Campbell pomoći će vam da naučite izraziti ljubav djetetu na način na koji ce je ono moći prepoznati i razumjeti.

  30,20 KM
  Na skladištu
 • Brzi pregled
  40,00 KM Na skladištu

  Knjiga Roditeljska magija plod je dugogodišnjeg istraživanja i bogata praktičnog iskustva, knjiga koja će svakom roditelju ponuditi zanimljive savjete i mudre metode o odgoju djece u sve zahtjevnijemu globaliziranom svijetu. Napisana pitkim i pristupačnim stilom, prva knjiga o magiji roditeljstva služit će kao stalan pratitelj roditeljima i odgajateljima...

  40,00 KM
  Na skladištu
 • Brzi pregled
  40,00 KM Na skladištu

  U knjizi "Vrijeme čuda" Hedvig Montgomery pitkim i pristupačnim stilom govori o tome zašto su prve dvije godine djetetova života čudesne te nam nudi odgovore na pitanja koja si mnogi roditelji postavljaju: kako stvoriti vezu s djetetom od samog početka, kako pristupiti djetetovu snu, njegovoj igri i ishrani te njegovu govoru i emocijama? 

  40,00 KM
  Na skladištu
 • Brzi pregled
  40,00 KM Na skladištu

  U knjizi "Doba vrtića" Hedvig Montgomery posvećuje se izazovima s kojima se suočavaju roditelji djece vrtićke dobi te njima i svima koji se bave djecom ove dobi jednostavnim jezikom nudi odgovore na pitanja poput: Što je uspješan odgoj? Koliko je djeci važno da steknu prijatelje? Jesu li svađe među braćom i sestrama nužno nešto loše? Kako razgovarati s...

  40,00 KM
  Na skladištu
 • Brzi pregled
  39,70 KM Na skladištu

  U ovoj zabavnoj knjizi doznat ćete o počecima modernoga francuskog odgoja, čuditi se zajedno s autoricom pri njezinom susretu s naizgled prirodnim roditeljskim autoritetom te upoznati mnoge stvarne majke, autoričine francuske prijateljice, koje se odlično snalaze i kada imaju više djece. 

  39,70 KM
  Na skladištu
 • Brzi pregled
  39,70 KM Na skladištu

  Nov pristup donošenju roditeljskih odluka: riješite se krivnje i osuda koristeći podatke kako biste zaključili što je najbolje za vašu obitelj. Mnogo je odluka koje kao roditelji morate donijeti, a liječnici, članovi obitelji, prijatelji i stranci s interneta zasut će vas savjetima. Kako donijeti najbolje odluke?

  39,70 KM
  Na skladištu
Prikazuje 49 - 56 of 56 stavki