RODITELJSKA MAGIJA Prikaži uvećano

ZAŠTO FRANCUSKA DJECA NE BACAJU HRANU

Pamela Druckerman

Koncept izdavaštvo

9789533321059

Novi proizvod

U ovoj zabavnoj knjizi doznat ćete o počecima modernoga francuskog odgoja, čuditi se zajedno s autoricom pri njezinom susretu s naizgled prirodnim roditeljskim autoritetom te upoznati mnoge stvarne majke, autoričine francuske prijateljice, koje se odlično snalaze i kada imaju više djece. 

Više detalja

Ovaj proizvod je rasprodan

39,70 KM .

Podaci

Autor Pamela Druckerman
Izdavač Koncept Izdavaštvo
Godina 2020
Uvez meki
Broj stranica 240
Format 13.5 x 20.5 cm
ISBN 9789538326028
Jezik Hrvatski

Više informacija

U ovoj zabavnoj knjizi doznat ćete o počecima modernoga francuskog odgoja, čuditi se zajedno s autoricom pri njezinom susretu s naizgled prirodnim roditeljskim autoritetom te upoznati mnoge stvarne majke, autoričine francuske prijateljice, koje se odlično snalaze i kada imaju više djece. Sve u svemu, naučit ćete da roditeljstvo ne mora biti teško ni iscrpljujuće. Dapače, francuski način odgoja pokazuje nam da je odgajati djecu mnogo lakše nego što smo ikada zamišljali.

Amerikanka Pamela Druckerman sasvim je slučajno završila u Parizu te je ondje rodila svoje prvo dijete. Kada se susrela s francuskim načinom odgoja, znala je da je otkrila nešto moćno, praktično i nesvakidašnje. Pripovijedajući nam o svojim francuskim pustolovinama, autorica istodobno daje odgovore na ključna pitanja: Kako to da francuske bebe spavaju cijelu noć? Zašto francuska djeca rado jedu sve čime ih ponudite? Kako Francuskinje uspijevaju čavrljati s prijateljicama dok im se djeca mirno igraju? Zašto ćete francuske majke prije vidjeti u uskim trapericama nego u trenirci? Kako se u Parizu postavljaju “granice”?

Također pogledajte

30 drugih knjiga iz iste kategorije: