RODITELJSKA MAGIJA Prikaži uvećano

VRIJEME ČUDA

Hedvig Montgomery

Naklada OceanMore

9789533320977

Novi proizvod

U knjizi "Vrijeme čuda" Hedvig Montgomery pitkim i pristupačnim stilom govori o tome zašto su prve dvije godine djetetova života čudesne te nam nudi odgovore na pitanja koja si mnogi roditelji postavljaju: kako stvoriti vezu s djetetom od samog početka, kako pristupiti djetetovu snu, njegovoj igri i ishrani te njegovu govoru i emocijama? 

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

40,00 KM .

Podaci

Autor Hedvig Montgomery
Izdavač Naklada OceanMore
Godina 2019
Uvez tvrdi
Broj stranica 208
Format 13.5 x 20.5 cm
ISBN 9789533320977
Jezik Hrvatski

Više informacija

Niz od pet knjiga Roditeljska magija plod je dugogodišnjeg istraživanja i bogata praktičnog iskustva koji će svakom roditelju ponuditi mudre savjete i zanimljive metode o odgoju djece u sve zahtjevnijemu globaliziranom svijetu. U drugoj knjizi, Vrijeme čuda, Hedvig Montgomery pitkim i pristupačnim stilom govori o tome zašto su prve dvije godine djetetova života čudesne te nam nudi odgovore na pitanja koja si mnogi roditelji postavljaju: kako stvoriti vezu s djetetom od samog početka, kako pristupiti djetetovu snu, njegovoj igri i ishrani te njegovu govoru i emocijama? 
 
„Prve su dvije godine života zaista čudesne. Ne mogu naći bolju riječ od upravo te riječi, 'čudesno', za to nevjerojatno putovanje koje se odvija od bespomoćnoga novorođenčeta koje leži na leđima do djeteta koje hoda uz nas i priča. Dvije su godine vječnost, poseban univerzum. U tome ćemo razdoblju ponekad biti očajni, katkad uplašeni. Bit će dana kad ćemo dvojiti postupamo li ispravno, a nekih dana prožet će nas osjećaj sreće za koji nismo ni znali da postoji.”

Također pogledajte

30 drugih knjiga iz iste kategorije: