kuharstvo, kulinarstvo, zdrava hrana, slastičarsvo, pekarstvo, recepti
Ova knjiga pisana je s ciljem da svojim raznovrsnim receptima zadovolji ukuse velikog broja ljubitelja dobre hrane, a sadrži recepte naših domaćih jela i nesvakidašnje, već pomalo zaboravljene recepte.
Kuhanje je umjetnost u pripravljanju raznovrsnih jela, a pritom upute iz ove kuharice mogu biti od velike pomoći, podsjetnik u kojem ćete naći recepte raznovrsnih jela, pa čak i ona za koje do tada niste ni znali da postoje. Pripravljanje jela iz ove knjige će pridonijeti čuvanju vrednota naših domaćih jela i pripomoći u prenošenju tradicije prave...
Obiteljska kuharica je pomoć u svakodnevnom kuhanju, a recepti su za sve prilike, jednostavni, sa sastojcima koje svaka obitelj ima u vlastitoj kuhinji.. Naša želja je bila prikazati recepte sa sastojcima koji se u našoj hrvatskoj kuhinji najviše koriste i koji su svima dostupni.
U ovoj jedinstvenoj ljubavnoj kuharici preporučamo Vam recepte s namirnicama kao što su ribe, plodovi mora, meso, povrće, voće, piće. Izbor jela namjenjen je onima koji pružaju, onima koji primaju ljubav, onima koji su radoznali, ali i onima koji žele biti sretni i zadovoljni. Namjenjena su ljubavi, zahtjevaju da ih se pripremi s ljubavlju, a ljubav će se...
Ova knjiga savjetuje najkvalitetniji način prehrane - što češće tjedne jelovnike u kojima se nalazi riblje jelo barem jedan do tri puta. Uz svaki detaljan i jednostavan recept nalaze se i fotografije u boji pripravljenih jela.
Autoimuni nutrivor – priručnik i kuharica bez alergena nastala je iz potrebe kako bi spoznaje o novom pristupu liječenja autoimunih bolesti bile dostupne na hrvatskom jeziku. Informacije su temeljene na više provjerenih izvora, istraživanja i osobnom pozitivnom iskustvu dviju autorica.
Kurkuma se u Indiji i Kini već stoljećima koristi kao začin i kao lijek, zbog svog bogatog okusa, ali i znanstveno dokazanih dobrobiti za zdravlje – od artritisa do prevencije raka. Za najbolji učinak stručnjaci preporučuju da je konzumirate svakodnevno.
Hraniti se bez glutena ne mora značiti jesti jednolično, bezglutenska prehrana može biti zdrava, ukusna i uravnotežena. Jadranka Boban Pejić, prvo ime prirodne prehrane u ovoj bogato opremljenoj kuharici predstavlja prirodnu prehranu s obiljem cjelovitih namirnica koje prirodno ne sadrže gluten.
555 tradicionalnih i isprobanih recepata u modernom ruhu
Ova je iznimna kuharica, za cijelu obitelj i za svaku prigodu, nastala uz pomoć iskusnih slastičara iz Oetkerove kuhinje, iza kojih je stogodišnje iskustvo.
U knjizi SIROVA HRANA potražite savjete kako se ispravno hraniti i živjeti u skladu s prirodom.
Odličan poklon! Ovo nije klasičan kuharica. Ovo je zapravo prostor za upisivanje vaših recepata. Lijepa velika spirala pa se listovi mogu skroz okretati. Korice tvrde.