20 KORAKA PREMA NAPRIJED Prikaži uvećano

20 KORAKA PREMA NAPRIJED

Jorge Bucay

Fraktura d.o.o.


9789532663921

Novi proizvod

Jedan od najboljih psihoterapeuta i pisaca Jorge Bucay u knjizi 20 koraka prema naprijed iznova pokazuje da su velike mudrosti jednostavne, ali i da ih moramo prije svega otkriti u samima sebi.

Više detalja

Ovaj proizvod je rasprodan

31,80 KM .

Podaci

Autor Jorge Bucay
Izdavač Fraktura d.o.o.
Godina 2012
Uvez tvrdi
Broj stranica 190
ISBN 9789532663921
Jezik Hrvatski

Više informacija

Jedan od najboljih psihoterapeuta i pisaca Jorge Bucay u knjizi 20 koraka prema naprijed iznova pokazuje da su velike mudrosti jednostavne, ali i da ih moramo prije svega otkriti u samima sebi. O činjenicama koje nas čine boljima, otvorenijima i sretnijima Bucay piše tako da čitatelj shvati da ih mora pronaći u sebi i za sebe. U svakom koraku nalazi se i poneka priča koja plastično ocrtava što taj korak za nas kao pojedinca znači. Bucay ne piše naputke za samopomoć, on ne daje recept za sreću i uspjeh, nego kao vrhunski geštalter traži od čitatelja da se aktivno uključi, da sam bude taj koji će pred sobom otvoriti vrata, prijeći put života i odlučiti kako će taj put izgledati. 
20 koraka prema naprijed početak je putovanja prema boljem, sigurnijem i sretnijem ja, prema shvaćanju svojih potreba i želja. U 20 koraka prema naprijed Jorge Bucay postavlja smjerokaze, a svoj put svatko treba pronaći sam.

Također pogledajte

30 drugih knjiga iz iste kategorije: