10% SRETNIJI Prikaži uvećano

10% SRETNIJI

Dan Harris

Mozaik knjiga

9789531420044

Novi proizvod

Knjiga 10 % SRETNIJI donosi istinitu priča o tome kako je autor uspio ukrotiti glas u svojoj glavi, umanjiti stres i otkriti samopomoć koja doista djeluje!...

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

31,90 KM .

Podaci

Autor Dan Harris
Izdavač Mozaik knjiga
Godina 2016
Uvez meki
Broj stranica 380
ISBN 978-953-14-2004-4
Jezik Hrvatski

Više informacija

Knjiga 10 % SRETNIJI donosi istinitu priča o tome kako je autor uspio ukrotiti glas u svojoj glavi, umanjiti stres i otkriti samopomoć koja doista djeluje!

Nakon što je pred kamerama nacionalne televizije doživio napadaj panike, Dan Harris je znao da nešto mora promijeniti u životu. Nevjernik od rođenja, uputio se u bizarnu avanturu tijekom koje se susreo s osramoćenim pastorom, tajanstvenim guruom samopomoći i s nekoliko neuroznanstvenika. Konačno, Harris je shvatio da je uzrok svih njegovih problema ono što je oduvijek smatrao svojom najvrjednijom karakteristikom.

Nezaustavljiv, neutišan glas u glavi koji mu je pomagao da se probija kroz visokokompetitivno poslovanje, tjerao ga je i da donosi vrlo glupe odluke. A te odluke su utjecale na to da „pukne“ pred kamerama, tijekom emisije uživo. Naposljetku, Haris se spotaknuo o učinkovit način za obuzdavanje toga glasa, koji je oduvijek smatrao nemogućim ili beskorisnim. Bila je to meditacija, sredstvo koje znanstvena istraživanja smatraju korisnim za sve, od snižavanja visokoga krvnog tlaka do premreživanja mozga.

Knjiga 10 % sretniji čitatelje vodi od krajnjih granica neuroznanosti do bizarnih rubnih područja američke duhovne scene. U praktičnom smislu to je najbolja knjiga o meditaciji za neupućene, skeptične ili znatiželjne. Dijelom ispovijed, dijelom istraživačko novinarstvo, knjiga 10 % sretniji obuzet će vas 100 %.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: