UMIJEĆE SNALAŽENJA POMOĆU ENEAGRAMA Prikaži uvećano

UMIJEĆE SNALAŽENJA POMOĆU ENEAGRAMA

Pavao Brajša

Naklada C.A.S.H.

9789536250219

Novi proizvod

Knjigom Umijeće snalaženja Pavao Brajša zaključuje niz djela koja su bila posvećena različitim životnim umijećima. Na temelju svog bogatog psihoterapeutskog iskustva i iskustva u održavanju komunikoloških seminara, autor polazi od činjenice da je iznalaženje rješenja u problematičnim situacijama također vještina koju treba dobro naučiti i uspješno raditi...

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

20,00 KM .

Podaci

Autor Pavao Brajša
Izdavač Naklada C.A.S.H.
Godina 1998
Uvez meki
Broj stranica 251
ISBN 953-6250-21-7
Jezik Hrvatski

Više informacija

Knjigom Umijeće snalaženja Pavao Brajša zaključuje niz djela koja su bila posvećena različitim životnim umijećima. Na temelju svog bogatog psihoterapeutskog iskustva i iskustva u održavanju komunikoloških seminara, autor polazi od činjenice da je iznalaženje rješenja u problematičnim situacijama također vještina koju treba dobro naučiti i uspješno raditi, a ne poput noja zabijati glavu u pijesak i živjeti u iluziji da je kvaliteta naših života neovisna od naše sposobnosti snalaženja.
U učenju te vještine mogu nam pomoći eneagrami. Eneagrami nude i omogućuju upoznavanje i stjecanje jednoga od umijeća životnoga snalaženja. Riječ je o drevnim uputama koje svoj korijen imaju u filozofskom i religijskom iskustvu. Brajšina knjiga Umijeće snalaženja izvrstan je priručnik eneagrama te zaključni i možda ključni zaglavak u nizu djela o umijećima.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: