SAMOUBOJSTVO MLADIH-VELIKA ZAGONETKA Prikaži uvećano

SAMOUBOJSTVO MLADIH-VELIKA ZAGONETKA

Ivica Stanić

Medicinska naklada

9789531760850

Novi proizvod

Knjiga obrađuje vrlo važnu temu – samoubojstvo, što predstavlja kako u struci tako i u svagdašnjem životu problem, s još uvijek malo poznatim čimbenicima uzroka, te nemogućnošću prevencije. Samoubojstvo mladih je problem za roditelje i društvo u cjelini, pogotovu u kriznim okolnostima kao što je poslijeratno razdoblje u Hrvatskoj...

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

27,50 KM .

Podaci

Autor Ivica Stanić
Izdavač Medicinska naklada
Godina 1999
Uvez meki
Broj stranica 197
ISBN 953-176-085-3
Jezik Hrvatski

Više informacija

Knjiga obrađuje vrlo važnu temu – samoubojstvo, što predstavlja kako u struci tako i u svagdašnjem životu problem, s još uvijek malo poznatim čimbenicima uzroka, te nemogućnošću prevencije. Samoubojstvo mladih je problem za roditelje i društvo u cjelini, pogotovu u kriznim okolnostima kao što je poslijeratno razdoblje u Hrvatskoj.

Djelo je izvorno jer prikazuje rezultate osobnih autorovih istraživanja, a sadržava, osim mišljenja najpoznatijih autoriteta s područja suicidologije, i autorova vlastita razmišljanja i stavove glede samoubojstva. U domaćoj literaturi nalazimo vrlo malo sličnih djela koja ukazuju ne samo na problem nego i na učestalost samoubojstava i pokušaja samoubojstava. Pisano je znanstveno-popularno s mnoštvom činjenica koje se mogu upotrijebiti i u struci.

Knjiga je namijenjena dječjim psihijatrima, psihijatrima, socijalnim radnicima, psiholozima, prosvjetnim djelatnicima, roditeljima, i svima koji se bave problemima mladih.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: