KOMUNIKACIJSKI KOMPAS Prikaži uvećano

KOMUNIKACIJSKI KOMPAS

Smiljana Leinert Novosel

Plejada

9789537782474

Novi proizvod

Knjiga koja razumljivo i sažeto nudi niz praktičnih savjeta o komuniciranju. Što je ključ uspješne komunikacije? Kako ostvariti utjecaj? Kako oblikovati imidž? Sedam zapovijedi dobrog komuniciranja! Kako komunicirati na javnim sastancima, na javnim nastupima ili sa strancima? 

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

46,50 KM .

Podaci

Autor Smiljana Leinert Novosel
Izdavač PLEJADA
Godina 2015
Uvez meki
Broj stranica 239
Format 17.0 × 24.0 cm
ISBN 978-953-7782-47-4
Jezik Hrvatski

Više informacija

Knjiga koja razumljivo i sažeto nudi niz praktičnih savjeta o komuniciranju. Što je ključ uspješne komunikacije? Kako ostvariti utjecaj? Kako oblikovati imidž? Sedam zapovijedi dobrog komuniciranja! Kako komunicirati na javnim sastancima, na javnim nastupima ili sa strancima?  Novom izdanju dodano je novo poglavlje o komunikaciji u konfliktnim situacijama, a proširena su i neka druga poglavlja, posebno ona o poslovnim aktivnostima. Knjiga je obogaćena novim ilustracijama.

Iz sadržaja:

Predgovor/ 1. Zašto uvijek o komunikaciji/ 2. Što je komunikacija?/ 3. Što je komunikacijska znanost/ komunikologija?/ 4. Je li potrebno učiti komunikaciju?/ 5. Što je ključ komunikacije?/ 6. Zašto uopće komuniciramo?/ 7. Tekst i podtekst u komunikaciji ili o porukama/ 8. Kako ostvariti utjecaj, odnosno, zahtjev?/ 9. Glavna načela uspješne komunikacije/ 10. Osnovni komunikacijski modeli/ 11. Dimenzije komunikacijskog odnosa/ 12. Kome u komunikaciji ljudi vjeruju?/ 13. Tehnike oblikovanja komunikacijskog odnosa/ 14. „ Sedam zapovijedi” dobrog komuniciranja/ 15. Uloga imidža u komuniciranju/ 16. Slušanje u komuniciranju/ 17. Komunikacija na sastancima/ 18. Komuniciranje u konfliktnim situacijama/ 19. Komunikacija u javnom nastupu/ 20. Komuniciranje sa strancima/ 21. Komuniciranje u posebnim situacijama/ Zaključak/ Literatura/ Kazalo/ Bilješka o piscu

Smiljana Leinert Novosel redovita je profesorica na Fakultetu političkih znanosti Sveučilišta  u Zagrebu.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: