NAPADAJ PANIKE ILI NEKA TEŠKA BOLEST? Prikaži uvećano

NAPADAJ PANIKE ILI NEKA TEŠKA BOLEST?

Andreja Kostelić-Martić

Medicinska naklada

9789531768030

Novi proizvod

Knjiga koju držite u rukama ne nudi samo putokaz prema izlazu iz stanja u kojem se vrlo lako svatko može naći. Ona nudi suputnika i dobrog prijatelja na putu prema nekim boljim vremenima.

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

45,50 KM .

Podaci

Autor Andreja Kostelić-Martić
Izdavač Medicinska naklada
Godina 2017
Uvez meki
Broj stranica 255
ISBN 978-953-176-803-0
Jezik Hrvatski

Više informacija

Knjiga je pisana stručnim, ali jednoostavnim i razumljivim jezikom, s nizom praktičnih primjera, usporedbi (autić koji ide cestom) i opisa koji plastično prikazuju panićni poremećaj i anksioznost uopće. Od ove knjige imat će koristi i laik i stručnjak iz područja zaštite duševnog zdravlja kojemu nije bliska KBT, ali i kognitivno-bihevioralni terapeut. Demistificiranje paničnog poremećaja, ali i psihoterapije, prvi je korak u destigmatizaciji psihičkog simptoma, poremećaja i bolesti, kao i u psihoedukaciji, što je dodatna vrijednost ove knjige. Ona će se zasigurno često listati, čitati i citirati.

prof.dr.sc. Dražen Begić, dr.med., specijalist psihijatar

 Upoznajući me sa svojom novom knjigom Napadaj panike ili neka teška bolest? Andreja Kostelić Martić mi je rekla: "Pišući je, željela sam da bude zanimljiva, razumljiva i sttručna". I upravo sve to ova knjiga i jest. Prerasla je okvire pukog zanimljivog štiva koje bi bilo namijenjeno samoedukaciji opće javnosti s poteškoćama panike te predstavlja i dragocijeno stručno štivo koje ispunjava sve značajke priručnika za edukaciju, kako psiholozima tako i psihijatrima. Razumljivost kojom je knjiga pisana njezina je najveća vrijednost. Jasno je da su izričaj i toplina proizašli iz niza vlastitih primjera, iz riznice velikog iskustva, no poduprti suu velikim znanjem i otvorenošću prema izazovima novog, neotkrivenog.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: