TERMINOLOŠKI OPISNI RIJEČNIK OVISNOSTI 6., PREUREĐENO IZDANJE Prikaži uvećano

TERMINOLOŠKI OPISNI RIJEČNIK OVISNOSTI 6., PREUREĐENO IZDANJE

Siniša Brlas

Medicinska naklada

9789531767910

Novi proizvod

Rječnik sadržava relevantne i recentne pojmove, termine i opise u izrazito dinamičnom području ovisnosti, a uz bogat izvor informacija i pojašnjenja predstavlja i kvalitetan doprinos razvoju i širenju znanja u području ovisnosti.

Više detalja

Pažnja: Posljednji artikli na stanju!

38,80 KM .

Podaci

Autor Siniša Brlas
Izdavač Medicinska naklada
Godina 2017
Uvez tvrdi
Broj stranica 270
Format 14,5 x 14,5 cm
ISBN 978-953-176-791-0
Jezik Hrvatski

Više informacija

Rječnik sadržava relevantne i recentne pojmove, termine i opise u izrazito dinamičnom području ovisnosti, a uz bogat izvor informacija i pojašnjenja predstavlja i kvalitetan doprinos razvoju i širenju znanja u području ovisnosti. Sadržava mnoge pojmove iz svakodnevnog života i čitav niz vrlo specijaliziranih stručnih pojmova i kratica koje označavaju i vrlo uskospecijalizirane termine i/ili institucije - autoritete u području ovisnosti.

Ovaj je rječnik i priručnik zato što su u njemu na jednostavan način opisane kliničke slike raznih ovisnosti, i to od faze eksperimentiranja do faze tjelesne, psihičke i društvene dezintegracije ovisnika.

Vrijednost rječnika ogleda se posebno u njegovoj jednostavnosti, preglednosti, razumljivosti, primjenjivosti i prikladnosti za svakodnevnu uporabu. Stoga će nesumnjivo biti poželjna literatura mnogim stručnjacima, a to su uglavnom psihijatri, liječnici, psiholozi, socijalni pedagozi i socijalni radnici, medicinske sestre, novinari i stručnjaci raznih drugih profila, a dobro će doći i onima koji su se za problem ovisnosti morali zainteresirati zato što je netko od članova njihove obitelji postao ovisnik.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: