MUŠKARCI I ŽENE : POZNAJEMO LI SE UOPĆE? Prikaži uvećano

MUŠKARCI I ŽENE : POZNAJEMO LI SE UOPĆE?

Dubravka Miljković i Majda Rijavec

Profil Knjiga

9789533133737

Novi proizvod

Autorice u svom novom interaktivnom priručniku "Muškarci i žene : Poznajemo li se uopće?" obrađuju razlike između žena i muškaraca sa strogo znanstvenog stajališta. Kako bi obradile ovu temu koristile su relevantne znanstvene izvore i meta-analize, koje uspoređuju i objedinjuju rezultate desetaka pa i stotina istraživanja o muško-ženskim razlikama i sličnostima.

Više detalja

Ovaj proizvod je rasprodan

24,00 KM .

Podaci

Autor Dubravka Miljković i Majda Rijavec
Izdavač Profil Knjiga
Godina 2014
Broj stranica 236
ISBN 978-953-313-373-7
Jezik Hrvatski

Više informacija

Dubravka Miljković i Majda Rijavec u svom novom interaktivnom priručniku "Muškarci i žene : Poznajemo li se uopće?" obrađuju razlike između žena i muškaraca sa strogo znanstvenog stajališta – kako bi obradile ovu temu koristile su relevantne znanstvene izvore i meta-analize, koje uspoređuju i objedinjuju rezultate desetaka pa i stotina istraživanja o muško-ženskim razlikama i sličnostima. Prijateljstvo, ljubavni stil, roditeljstvo, starenje – sve su to područja u kojima žene i muškarci reagiraju na različite načine. Knjiga daje i odgovore – kako se osloboditi predrasuda i stereotipa i kako premostiti rodni jaz.

Autorice nisu odoljele da ne dodaju viceve na račun žena i muškaraca, citate, anegdote i zanimljivosti iz života poznatih – pa i njih samih – te savjete za svakodnevni život koji će nam pomoći da bolje razumijemo i druge i sebe.

30 drugih knjiga iz iste kategorije: